FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Förlust i Cupen
tors 2017-03-09 | Simon Brännström

Förlust mot Aspudden-Tellus i cupen. Årets cup blev inte långvarig för FC Stockholm. Igår på ett vinterkallt Stadshagen var Aspudden-Tellus ett nummer för stort. Det märktes att de hade kommit längre fram i säsongen än FC Stockholm.
Läs mer ➝
Linus Smedjegården är klar för FC Stockholm!
ons 2017-03-08 | Simon Brännström

Linus Smedjegården är klar för FC och kommer att debutera i kvällens cupmatch mot Aspudden-Tellus! Linus är fostrad sedan barnsben i Djurgårdens IF. Med sin högerfot och spelintelligens har han de senaste åren varit en av superettans bästa högerbackar i Sirius och AFC! Nu ska han hjälpa FC att ta nästa kliv!
Läs mer ➝
Säsongen börjar! Cupmatch mot Aspudden-Tellus!
tis 2017-03-07 | Simon Brännström

Äntligen faller snön igen! Det betyder ofta att det är cupmatch på gång. Imorgon klockan 19.30 på Stadshagens IP så går 1/8 finalen av stapeln. FC Stockholm - IFK Aspudden Tellus. FC har en ofantlig revansch att kräva efter förra årets snöpliga uttåg i semifinalen. Detta blir Anders Wassermans första tävlingsmatch för året, och ett riktigt eldprov.
Läs mer ➝
Max Axelsson är klar för FC Stockholm!
fre 2017-02-17 | Simon Brännström

Max Axelsson är äntligen klar för FC Stockholm! Max som fyller 24 år första maj är en sann fotbollskonstnär. Precis som Jesper Hussfelt berättar om Max, så är han en elegant, vänsterfotad playmaker – stöpt i Pirlo-form! En fantastisk övergång!
Läs mer ➝
Brasse Jonathan Wallefelt är klar för FC Stockholm!
tors 2017-02-09 | Simon Brännström

Brasse Jonathan Wallefelt är klar för FC Stockholm och ansluter från Hammarby IF! Brasse som är född -98 fick namnet efter Brasiliens att tog sig till VM-final den sommaren. Redan vid födseln skulle alltså fotbollen bli en viktig och vital del i hans liv - och så har det fortsatt!
Läs mer ➝
Tobias Franzén är klar för FC Stockholm!
ons 2017-02-08 | Simon Brännström

Tobias Franzen är klar för FC Stockholm och ansluter från Sollentuna i division 2. Tobias är en mycket stark och kraftfull vänsterback som är trots att han fyller 20 om en månad hunnit med mycket under hans fotbollskarriär. Varmt välkommen hem Tobbe!
Läs mer ➝
Försäsongsmatcherna!
ons 2017-02-01 | Simon Brännström

Vi har varit igång och tränat sedan andra veckan i december. Tränare Anders Wasserman har redan satt sin prägel på laget och det känns otroligt spännande att snart få se laget i matchspel. Redan nu på söndag är de dags och då mot Bele Barkarby, på Järfallavallen klockan 15:00. FC har hittills presenterat Harun Bircan som sitt första nyförvärv - men egentligen var våra första nyförvärv att vi fick behålla stommen från förra året. Då spelare som Anton Sandberg Magnusson, Mani Tourang, Jose Monteiro, Filip Lindmark, Love Lidström, och Sami Nador med flera alla kommer spela med FC 2017.
Läs mer ➝
Harun Bircan klar för FC Stockholm!
tis 2017-01-24 | Simon Brännström

Harun Bircan, även kallad Harry är äntligen klar för FC Stockholm! Harun blir vårt första nyförvärv för säsongen 2017 och tränare Anders Wasserman är väldigt nöjd med att få in Harun och hans rutin i FC.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2017 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB