< FC's huvudsamarbetspartners 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Patrik Sandberg ny tränare för FC Stockholm!
mån 2018-02-05 | Simon Brännström

Äntligen kan vi få presentera Patrik Sandberg. Vi har sedan september 2017 letat efter en efterträdare till Anders Wasserman. En annan viktig del i arbetet kring tränarkonstellationen var att lyckas få Pouria Farjami att fortsätta sin sejour hos FC. När det blev klart fokuserade vi allt för att hitta hans kollega, ett val som till slut landade i Patrik Sandberg, något vi är otroligt nöjda med.
Läs mer ➝
Träningsmatcher och kort info
tors 2018-01-25 | Simon Brännström

Nu är spelschemat för seriespel 2018 äntligen ute. Vi har även gjort klart med Anders Wassermans efterträdare som kommer ingå i tränarstaben tillsammans med Pouria Farjami och även Eddy Sjöberg som lägger handskarna på hyllan. Närmare presentation om vår nya tränare kommer inom kort.
Läs mer ➝
Årets Spelare 2017
ons 2018-01-24 | Simon Brännström

Varje år röstar spelarna fram Årets Spelare i FC Stockholm. Den spelare som vinner får förutom äran, även en alldeles egen FC-Ring. Framtagen av Aurum Forum och Johnny Singh.
Läs mer ➝
2017 års Sponsorpris - Genom SP3 AB
mån 2018-01-08 | Simon Brännström

Varje år så utser SP3 AB och VD Daniel Pernsköld en spelare som får utmärkelsen "Årets Sponsorpris". SP3 har varit med och sponsrat FC Stockholm sedan första året, och Daniel är förmodligen en av de som har sett flest matcher under åren. Därför känns det väldigt kul att han och SP3 vill ge ett eget pris varje år.
Läs mer ➝
Nytt år och 2017 års Skyttekung!
tis 2018-01-02 | Simon Brännström

Nu är 2018 här. Men innan vi kan berätta om framtiden och allt spännande som har skett medan tystnaden har rått – så ska vi titta tillbaka och hylla de som hyllas ska!
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Spårvägen!
fre 2017-09-29 | Simon Brännström

Stefan var svettig. Hade runnit längs ryggen hela eftermiddagen, som tur att var luktade han inte illa. Han var bara blöt. Han hade hängt på ett mäklarkontor, Erik Olssons vid Nortull. Stefan hade hängt där hela eftermiddagen. Druckit finkaffe och jämfört tighta kostymer. Kompetens och energi studsade mellan väggarna, det var som om den fångade honom och han fick bli en del av den. Han hade satt ett samarbete och nu skulle Erik Olsson vara matchvärd.
Läs mer ➝
- Vafan. Kval eller?
lör 2017-09-02 | Simon Brännström

- Vafan, vadå? Kaffet var hett. Nybryggt. Doftade morgon och kontor. Men det var söndag, och september hade svept in igen. Spritfire hade tystnat, och Holmstedt hade gått hem. Regnet slogs mot solen, bergochdalbanan slutade aldrig snurra. Det var höst och livet sprang fortare än fort.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Ängby IF
tors 2017-08-24 | Simon Brännström

Nu är det jobbigt jämnt i slaget om kvalplatsen till division 2. FC ligger fortfarande tvåa och har allt i egna händer men både Newroz och Foc Farsta flåsar där bakom. I förra omgången mötte FC ett för dagen mycket bra och disciplinerat Konyaspor som krympte ytorna och visade hjärta hela matchen igenom. Den slutade 0-0 där de individuella misstagen var orsaken till att bollen inte ville in.
Nu är det en ny dag, en ny match och nya förutsättningar. Bara det att caféet är öppet på Krillan igen och att nykokat kaffe än en gång kan få sprida sin arom. Drömmatch! Motståndarna är Ängby IF, laget som alltid lyckas ställa till det för FC. Först spräcker de sviten med 55 matcher i rad utan förlust. Ett rekord som är bäst i Sverige genom tiderna. Sen går de och vinner på Stockholm Stadion inför 2000 besökare, och i våras så kvitterade de i slutminuterna. Nu får vi visa vilka som är bäst på hemmaplan.
Avspark är 14:00 på Kristinebergs IP, där gräsmattan är fullständigt magiskt. Se till och kom och stå upp för FC, och ha en härlig sensommardag!
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 jun 14:00
Tyresö FF
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB