Kvalsegrarna 2018/11/03
< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Matchreferat Foc Farsta och Ängby
fre 2018-05-04 | Simon Brännström

Patrik försökte alltid tajma tonerna när han ringde. Det var skönt på något sätt att tuta med. Det var rätt svårt att få till det. Han började alltid för tidigt. Fast runt fjärde signalen så brukade han ha hittat det. Tutet satt perfekt. Han kunde försig inte dricka kaffe medan han väntade men det gjorde inget. Det var inte så gott ändå. Det var så jävla svårt att få till rätt mängd i bryggaren. En skopa för pottan. Det var ju bara skitsnack, blev så jävla beskt. Och mörkrost, hur fan kunde han köpa det. Näe de där jävla lockpriserna lyckades alltid övertala honom att slänga ner lite extra i korgen. I ett perfekt tut med rätt ton, så svarade äntligen Stefan.

- Hur i helvete. Det var som om norrländskan brann. Hur i helvete skrek Patrik Sandberg igen. Hur kan den där jävlen inte uppdatera hemsidan med ett jävla referat. Vi går och vinner med sex jävla noll. Och inte en jävla rad. Jag har fan tryckt sönder F-fem tangenten. Blir så jävla förbannad. Och vet du hur äckligt jävla kaffe jag dricker.
Läs mer ➝
inför Foc Farsta - FC Stockholm
fre 2018-04-27 | Simon Brännström

Proppen ur. En gammal klyscha som beskriver förra matchen mot Ängby med bravur. 6-0 som lika gärna kunde ha blivit det dubbla. Att få tillbaka spelare som Mani Tourang, Johannes Grahn, och Charles Simba gav FC en väldigt fin offensiv. Att även Heradi Simba var tillbaka gav en trygghet i defensiven. Vi saknar fortfarande en hel del spelare som fortfarande kör rehab - men truppen vi kommer kunna ha med oss imorgon känns ändå väldigt, väldigt bra.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Ängby IF
fre 2018-04-20 | Simon Brännström

Vilken jävla skitpremiär för FC. Men det var nu en helg sedan, och under veckan har förlusten mot Tullinge IF utagerats. Nu är det dags att gå vidare och ta an denna helgs utmaning. Ängby IF hemma på Stadshagens IP. Än är inte Kristinebergs IP och naturgräset redo för fotboll. Därför så blåser domaren igång matchen imorgon 17:00. En match där båda lagen behöver vinna.
Läs mer ➝
Referat Tullinge - FC Stockholm
tis 2018-04-17 | Simon Brännström

Efter en lång, och kall försäsong. En försäsong som faktiskt hade varit riktigt bra. Det spelade ingen roll att hettan från duschens snåla strålar inte lyckades värma trötta, och stela kroppar. Kladdiga klinkers, golvbrunnar som levde, och svampen i fogarna kunde få jävlas hur mycket det ville. Det spelade ingen roll. För det var kul igen. Det var helt enkelt härligt att få spela fotboll, och frysa tillsammans.
Läs mer ➝
Inför Tullinge - FC Stockholm
tors 2018-04-12 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för denna vidriga med ändå härliga känslostorm. Premiär! Imorgon drar säsongen igång. FC åker ut till Brantbrinks IP, för match mot nykomlingen Tullinge. Avspark är 14:00, och FC kommer att kunna mönstra en stark trupp – trots ett visst antal avbräck.

Senaste matchen FC spelade var en triumf. Det var kvartsfinal i Stockholms Cup och motståndet var Huddinge IF. Segern skrevs till 4-1 och det såg stundtals fullständigt lysande ut. I år går vi in med samma målsättning som alltid, vi vill vinna varje match – och avancera!
Läs mer ➝
Martin Leinar är klar för FC Stockholm
ons 2018-04-11 | Simon Brännström

Martin Leinar är klar för FC Stockholm! Inför säsongstarten i helgen mot Tullinge gör FC klart med en mycket spännande fotbollsspelare. Martin Leinar som kommer att bidra med en offensiv spets är spelklar och konkurrerar om en plats redan till helgen!
Läs mer ➝
Mathias Jung är klar för FC Stockholm!
ons 2018-03-28 | Simon Brännström

Igår så vann FC Stockholm mot division 2-laget Huddinge IF i en mycket imponerande 4-1 vinst. Det var den sista omgången i Stockholms CUP A-Grupp. Nu väntar kvartsfinal i slutspelet. Under matchen igår fanns det en lysande stjärna på mittfältet, under hans första tävlingsmatch för FC var han planens stora gigant! Mathias Jung!
Läs mer ➝
Heradi och Charles JR Simba är klara för FC Stockholm!
fre 2018-03-23 | Simon Brännström

Det var längesen FC hade ett brödrapar. Patrik och Tomas Engström. Jonas och Joakim Sjölin. Nu är vi äntligen med bröder igen. Heradi och Junior Simba är klara för FC Stockholm. Båda ansluter från Håbo FF som i fjol spelade i division 2. Båda spelarna är spelklara och har faktiskt redan debuterat och gjort det riktigt bra.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB