< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Inför Stockholm Cup - Foc Farsta
sön 2018-02-25 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för tävlingsdebut under säsongen 2018. Foc Farsta står för motståndet. Det är Stockholms Cup som går av stapeln. En Cup som FC alltid går in för att vinna, men det har vi inte lyckats med än. Närmast var för två år sedan då vi kom till semifinal men förlorade mot nyblivna seriekollegan Tullinge IF. I fjol åkte vi ut i första omgången mot division 2-laget Aspudden Tellus - som sedan gick hela vägen till final.
Läs mer ➝
Olle Freiman är klar för FC Stockholm!
fre 2018-02-23 | Simon Brännström

FC Stockholm har gjort klart med 22 åriga Olle Freiman! Rospiggen Freiman är uppvuxen på ön Singö i Roslagensskärgård. På soldränkta badklippor tog fotbollskarriären sin början. Laget blev Väddö IF. Till träningarna tog han sin lilla styrpulpet och hoppade i vågorna.
Läs mer ➝
Victor Forssell är klar för FC Stockholm!
ons 2018-02-21 | Simon Brännström

FC Stockholm är mycket glada att kunna presentera Victor Forssell som ny spelare. En stark, spelskicklig central fotbollspelare som vägrar att förlora. Victor ansluter från Täby FK som i fjol vann Division 3 Östra Svealand.
Läs mer ➝
Patrik Sandberg ny tränare för FC Stockholm!
mån 2018-02-05 | Simon Brännström

Äntligen kan vi få presentera Patrik Sandberg. Vi har sedan september 2017 letat efter en efterträdare till Anders Wasserman. En annan viktig del i arbetet kring tränarkonstellationen var att lyckas få Pouria Farjami att fortsätta sin sejour hos FC. När det blev klart fokuserade vi allt för att hitta hans kollega, ett val som till slut landade i Patrik Sandberg, något vi är otroligt nöjda med.
Läs mer ➝
Träningsmatcher och kort info
tors 2018-01-25 | Simon Brännström

Nu är spelschemat för seriespel 2018 äntligen ute. Vi har även gjort klart med Anders Wassermans efterträdare som kommer ingå i tränarstaben tillsammans med Pouria Farjami och även Eddy Sjöberg som lägger handskarna på hyllan. Närmare presentation om vår nya tränare kommer inom kort.
Läs mer ➝
Årets Spelare 2017
ons 2018-01-24 | Simon Brännström

Varje år röstar spelarna fram Årets Spelare i FC Stockholm. Den spelare som vinner får förutom äran, även en alldeles egen FC-Ring. Framtagen av Aurum Forum och Johnny Singh.
Läs mer ➝
2017 års Sponsorpris - Genom SP3 AB
mån 2018-01-08 | Simon Brännström

Varje år så utser SP3 AB och VD Daniel Pernsköld en spelare som får utmärkelsen "Årets Sponsorpris". SP3 har varit med och sponsrat FC Stockholm sedan första året, och Daniel är förmodligen en av de som har sett flest matcher under åren. Därför känns det väldigt kul att han och SP3 vill ge ett eget pris varje år.
Läs mer ➝
Nytt år och 2017 års Skyttekung!
tis 2018-01-02 | Simon Brännström

Nu är 2018 här. Men innan vi kan berätta om framtiden och allt spännande som har skett medan tystnaden har rått – så ska vi titta tillbaka och hylla de som hyllas ska!
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 11 aug 14:00
FOC Farsta
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB