FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Inför FC Stockholm - Newroz FC
fre 2017-04-28 | Simon Brännström

Förra matchen slutade inte som planerat. Vi leder matchen med 1-0 när klockan tickar upp på stopptid, och på något sätt förlorar vi matchen med 2-1. Nu är den matchen historik och vi blickar framåt. Vi vet vart vi vill, och dit ska vi! Imorgon klockan 14:00 möter vi Newroz FC, på Stora Essingen.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Hanvikens SK
fre 2017-04-21 | Simon Brännström

Då var det dags igen! En tuff bortamatch mot Hanvikens SK stundar. Avspark imorgon lördag 16:00 på Tyresövallen. FC kommer från en stark insats mot topptippade Trosa Vagnhärad SK där vinsten blev 3-1 efter att Trosa gjorde mål på straff i slutet.
Läs mer ➝
Vinst mot Trosa Vagnhärad SK i premiären
ons 2017-04-19 | Simon Brännström

FC Stockholm vann premiären mot Trosa Vagnhärads SK med 3-1. En ganska komfortabel vinst, där TVSK fick hålla mycket boll, men FC skapade chanserna. Anton Sandberg Magnusson öppnade mycket starkt och hade två bra lägen under första minuten där det ena resulterade i 1-0. Ett skott på halvvolley ur snävvinkel, med vänstern rakt upp i krysset.
Läs mer ➝
Truppen mot Trosa Vagnhärad SK!
ons 2017-04-12 | Simon Brännström

Äntligen är det Game Day! FC Stockholm mönstrar en väldigt stark trupp i kvällens match mot Trosa Vagnhärad SK. Vi saknar dock Sami Nador, Linus Smedjegården och William Lejeune som fortfarande kör rehab en stund till. Jesper Carlsson är inte helt fit för match än, men det är han inom kort!
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Trosa Vagnhärads SK
tis 2017-04-11 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för denna vidriga, härliga, läskiga och så otroligt sköna känsla! Premiär! Säsongens första riktiga match är här, 19:00 på Stadshagen, Kungsholmen drar det igång! Säsongen 2017 som ska gå i revanschens tecken börjar direkt med ett tippat toppmöte - då fjolårets topplag Trosa Vagnhärads SK kommer till Stockholm!
Läs mer ➝
Mikei Söderström är klar för FC Stockholm!
tis 2017-04-04 | Simon Brännström

Mikei Söderström ansluter från division 1 laget Sleipner IF. Mikei började sin fotbollskarriär i Vallentuna BK och har därefter representerat ett flertal lag, AIKs ungdomsverksamhet, Brommapojkarna, Café Opera, Rotebro, IK Frej, Eskilstuna City, FC Linköping City och Boo FK (Nacka FF).
Läs mer ➝
Jimmie Engqvist är klar för FC Stockholm!
mån 2017-03-13 | Simon Brännström

Låt oss få presentera Jimmie Engqvist. Spelaren som bara för några år sedan tog hem GA-Bollen. Gotlands bästa fotbollsspelare i alla kategorier! Jimmie ansluter från Huddinge IF där han senaste säsongen varit kapten och en väldigt viktig kugge.
Läs mer ➝
Förlust i Cupen
tors 2017-03-09 | Simon Brännström

Förlust mot Aspudden-Tellus i cupen. Årets cup blev inte långvarig för FC Stockholm. Igår på ett vinterkallt Stadshagen var Aspudden-Tellus ett nummer för stort. Det märktes att de hade kommit längre fram i säsongen än FC Stockholm.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2017 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB