< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Förlust i Cupen
tors 2017-03-09 | Simon Brännström

Förlust mot Aspudden-Tellus i cupen. Årets cup blev inte långvarig för FC Stockholm. Igår på ett vinterkallt Stadshagen var Aspudden-Tellus ett nummer för stort. Det märktes att de hade kommit längre fram i säsongen än FC Stockholm.

Förmodligen kommer Aspudden-Tellus vara en av toppkandidaterna i Div2 SS, med deras nyförvärv Omar Jawo i backlinjen och Vasalundsspelarna Fredrik Croona och Danny Tadaris, kommer de bli mycket giftiga i både cupen och serien.
Matchen slutade 5-2(3-1) där FC egentligen inte hade någon chans denna match. Förutom en fin period i början av andra halvlek när FC reducerar till 3-2, och har bud på att kvittera. Dock ska det sägas att Aspudden-Tellus är nära att punktera matchen redan i första halvlek.

Igår kväll var helt enkelt inte FCs kväll, och saknaden av flera spelare som ofta huserar i startelvan var tydlig – och försiktighet med småsakade Linus Smedjegården och Brasse Wallefelt fick därför inleda på bänken.

Tränare Anders Wasserman kommenterar matchen följande:
”En förlust som svider för hela klubben. Ett kvitto på att vi har en lång bit kvar innan vi kan kontrollera matchen. Det enda sättet att röra oss framåt härifrån är att underkasta oss träning. Principer för hur vi försvarar bakytan, stänger passningslinjer och orienterar oss i försvarsspelet är delar vi kommer att arbeta med fram till seriepremiär, samtidigt som vi kommer att fortsätta att bygga vidare på de principer i anfallsspelet som vi har tränat på tills vi behärskar dem i sömnen. ”

Startelva: 4-3-3
Röse:
Harun Bircan Linus Karlsson Jimmie Engqvist Rickard Cederqvist
Love Lidström Max Axelsson(70) Filip Lindmark
William Lejeune(60) Mani Tourang Taner Kocak(82)
Avbytare:
Sencer Soguk (82)
Tobias Franzén
Linus Smedjegården (70)
Brasse Wallefelt (60)
Jorge Aranacibia

Saknade spelare:

Jose Monteiro, Anton Sandberg-Magnusson, Sami Nador, Anderas Karlsson, Mikei Söderström, Johannes Grahn, Johan Sund, Farid Hafsia
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 30 jun 14:00
Ängby IF
Seriematch
Ängby IP 1
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB