FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Jimmie Engqvist är klar för FC Stockholm!
mån 2017-03-13 | Simon Brännström

Låt oss få presentera Jimmie Engqvist. Spelaren som bara för några år sedan tog hem GA-Bollen. Gotlands bästa fotbollsspelare i alla kategorier! Jimmie ansluter från Huddinge IF där han senaste säsongen varit kapten och en väldigt viktig kugge.

Jimmie föddes 1990 och är uppvuxen innan för ringmuren i Visby. Moderklubben är FC Gute, och där spelade han hela vägen upp till A-laget och division 2 och tog hela Gotland med storm. 2011 och 2012 blev han utsedd till Gotlands bästa mittfältare, och 2012 tog han alltså även hem GA-Bollen. Utmärkelsen som går till Gotlands bästa spelare, alla kategorier. Efter denna succésäsong stod klubbarna på rad, och Jimmie hade precis fyllt 22 år. Valet föll på Skövde AIK och Div 1 Södra. När han hade fyllt 22 år så tog han nästa steg i sin karriär och flyttade till Skövde, och Skövde AIK. Ett lag som då spelade i Division 1 Södra.

I Skövde stannade Jimmie i två år, och det var där han lärde känna Filip Lindmark. Jimmie dominerade i Skövde under dessa två år, och fick flera erbjudanden högre upp i seriesystemet – men Jimmie valde studier och flyttade till Stockholm.
I Stockholm började han spela i Huddinge IF, då i Division 1 - och blev genast en frontfigur. Redan andra året blev Jimmie utsedd till lagkapten.
Nu är det 2017 och Jimmie har anslutit till FC Stockholm! Vilket känns helt fantastiskt.

Engqvist har redan debuterad och igår kväll när Division 2 laget IFK Lidingö besegrades med 5-3 så visade Jimmie sin klass som defensiv mittfältare.

Tränare Anders Wasserman;
”Jimmie Engqvist är en beslutsam, modig och hårt arbetande innermittfältare som även kan spela som mittback. En väldigt välkommen spelartyp som vi inte har för många av i klubben. Han kommer att öka våra chanser att diktera villkoren på planen genom att ge oss en bättre balans och därmed öka våra chanser till att bli seriesegrare”

Varmt välkommen Jimmie Engqvist!
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2017 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB