< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IK Viljan Strängnäs 11/6
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Mikei Söderström är klar för FC Stockholm!
tis 2017-04-04 | Simon Brännström

Mikei Söderström ansluter från division 1 laget Sleipner IF. Mikei började sin fotbollskarriär i Vallentuna BK och har därefter representerat ett flertal lag, AIKs ungdomsverksamhet, Brommapojkarna, Café Opera, Rotebro, IK Frej, Eskilstuna City, FC Linköping City och Boo FK (Nacka FF).

Söderström är en bra 2-vägsspelare, men det är framför allt hans offensiva egenskaper som sticker ut. Mikei är teknisk, bollskicklig, kreativ och stark i kroppen och en spelare som kan göra sin gubbe.

Något som tränare Anders Wasserman trycker på:

”Mikei Söderström är en väldigt kraftfull ytter med en otrolig gifitig övestergsfint. Han är bra i sin positionering och skaffar sig ofta ett övertag på sin ytterback. Med Mikei i laget kommer vi att skapa fler målchanser och göra fler mål. Det känns väldigt skönt att ha Mikei i laget”

Mikei har varit med i FC och ett tag nu och hunnit träna och spela en del träningsmatcher – där han visar upp sin kvalité om och om igen. I matchen mot IFK Lidingö visade han i andra halvlek prov på hur bra han kan vara och var matchens klart bästa spelare.

Sportchef Stefan Elfver:

”Mikei Söderström. Han är en stjärna. Han har varit runt mycket i fotbollssverige, men nu hoppas vi verkligen att han har hittat hem. En fantastiskt fotbollspelare som kommer göra en enorm skillnad på plan. Känns så fruktanvärt bra att vässa truppen med en sådan kvalitéspelare. Nu längtar jag till premiären.”

Varmt välkommen hem Mikei Söderström!
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 30 jun 14:00
Ängby IF
Seriematch
Ängby IP 1
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB