Kvalsegrarna 2018/11/03
< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Trosa Vagnhärads SK
tis 2017-04-11 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för denna vidriga, härliga, läskiga och så otroligt sköna känsla! Premiär! Säsongens första riktiga match är här, 19:00 på Stadshagen, Kungsholmen drar det igång! Säsongen 2017 som ska gå i revanschens tecken börjar direkt med ett tippat toppmöte - då fjolårets topplag Trosa Vagnhärads SK kommer till Stockholm!

FC har haft en riktigt bra försäsong i år. Tränare Anders Wasserman kom in i slutet av december och har sedan dess byggt upp ett nytt lag och tänk från förra året. Den röda tråden slutar aldrig, och i varje beslut så ligger det alltid en genomarbetad tanke bakom. FC har aldrig spelat bättre fotboll, och vi är långt ifrån klara med Wassermans bygge.

Tyvärr har vi haft lite problem med skador under försäsongen. I sista träningsmatchen när Anton Sandberg-Magnusson gjorde fyra mål mot Täby FK, så var vi tvungna att spela med vår målvakt Jorge Arancibia på en högerflank. En match vi vinner med 4-2 mot en tippad guldkandidat i den andra division 3-serien. Nu börjar skadeläget verkligen ljusna och vi har endast två långtidsskador kvar vilket känns fantastiskt skönt. Våra nyförvärv har verkligen kommit in bra i gruppen, och tagit plats.
Spelare som Jimmie Engqvist, Brasse Wallefelt, Mikei Söderström, Max Axelsson och Linus Smedjegården m.fl. har alla övertygat och lyst i träningsmatcherna.

Vi har även fått behålla den otroligt viktiga stommen från förra året, med spelare som Mani Tourang, Anton Sandberg-Magnusson, Love LIdström, Anderas Karlsson, Johannes Grahn, och många fler. José Monteiro är äntligen tillbaka i träning, och hans glöd och vinnarmentalitet ökar kvalitén avsevärt.

Nu står vi redo för imorgon. Mot Trosa Vagnhärad. Ett lag som vi vill ta revansch på!

19:00 på Stadshagens IP är det avspark. Det är fritt inträde, och förmodligen halvvarmt. Så missa inte vår första match för året!


Motståndare:
I fjol hamnade Trosa Vagnhärad SK på en tredjeplats, men ändå 9 poäng bakom FC Stockholm. De har haft en ganska tuff försäsong och förlorat sina sista två sista matcher: Täby FK (1-3 och Södertälje FK (1-3).
Enligt en intervju i tidningen berättar tränare Ante Johansson att de har ett riktigt tufft skadeläge med många spelare borta - de hoppas dock att flera ska vara tillbaka till matchen imorgon.

Tidigare möten
Detta blir tredje gången lagen möts. FC vann det första mötet med 3-0 och Trosa vann returmötet med 1-0.

Info:
Avspark: 19:00
Arena: Stadshagens IP
Väder: Krispigt
INträde: Fritt

Truppen:

Truppen tas ut under dagen, och presenteras imorgon.

Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB