Kvalsegrarna 2018/11/03
< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Hanvikens SK
fre 2017-04-21 | Simon Brännström

Då var det dags igen! En tuff bortamatch mot Hanvikens SK stundar. Avspark imorgon lördag 16:00 på Tyresövallen. FC kommer från en stark insats mot topptippade Trosa Vagnhärad SK där vinsten blev 3-1 efter att Trosa gjorde mål på straff i slutet.

Nu när truppen börjar bli skadefri är det en enorm konkurrens, och harmonin sprudlar. Nu väntar vi bara tills vi kommer in på Kristinebergs vackra, gröna naturgräs.

Tränare Anders Wasserman kommenterar matchen i morgon följande:


"Det ska bli väldigt kul att fortsätta vår resa mot att kontrollera matchen genom att kontrollera bollen. Hanvikens SK stod för fina resultat i cupen och blir en tuff motståndare, samt en bra värdemätare för hur långt på resan vi har kommit."


Motståndare:
Hanviken har gått bra i cupen i år! Och är starka, vilket vi vet från i fjol. Med gamla Djurgårdsspelaren Mattias Östberg i backlinjen har de en bra ledare.
I premiären spelade de 0-0 mot Järna, och ska ha varit närmast segern.
Att vi spelare på Tyresövallen och på ett stort konstgräs istället för deras hemmaplan Trollbäckens IP och lilla naturgräs bör vara till FCs fördel, då Hanviken verkligen är svårslagna på naturgräset.

Tidigare möten
Detta blir femte gången lagen möts. Först vann FC mot Hanviken i division 5 två gånger, och i fjol vann även FC båda mötena. Där bortamatchen var en tuff batalj och som avgjordes på övertid.

Info:
Avspark: 16:00
Arena: Tyresövallen
Väder: Vackert, vårigt, varmt. Klassiska tre V:na
INträde: Ingen uppgift, bör vara gratis.

Truppen:

Truppen tas ut under dagen, och presenteras imorgon.

Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB