< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Bortamatch mot Ängby IF
fre 2017-05-19 | Simon Brännström

Förra helgen smög vi in på Kristinebergs IP och fick spela fotboll på naturgräs och vi gjorde det med bravur. Matchen slutade tillslut med 5-0 där siffrorna till och med kunnat vara större. Anders Wasserman såg sitt lag verkligen ta fart och nu börjar FC äntligen kännas igen.

Mani Tourang gjorde hattrick, Sencer Soguk språngnickade in ett inlägg, Johannes Grahn var fullkomligt ostoppbar och Love Lidström räddade liv. En klassisk dag i FCs liv. Brasse Wallefelt skadades svårt i den 25 minuten där han åkte på en svår hjärnskakning och svalde tungan, Love Lidström var dock snabbt på plats och levererade.
Idag mår Brasse bra, men behöver en del vila - våra tankar är hos dig!

Imorgon när det är som varmast, typ klockan 14:00 så ska FC möta Ängby IF. På ett litet och extremt hett Ängby IP. En plan FC ännu inte vunnit på. En plan vi vill ha revansch på.

Se till att komma och kolla på oss imorgon! För imorgon ska vi fortsätta ta våra steg mot toppen, innan nästa helgs drabbning mot Foc Farsta.


Motståndare:
Ängby IF med gamla Vasastans-tränaren Emil Matsson, tog steget upp till division 3 i år. I år har de ännu inte vunnit någon match och står på fyra poäng, efter fyra oavgjorda och två förluster. De vill garanterat ta sin första seger imorgon.
Efter att ha värvat in den meriterade målvakten Benny Lekström så har Ängby släppt in väldigt lite mål, och det är nog ett defensivt Ängby vi får se imorgon.Info:
Avspark: 14:00
Arena: Ängby IP
Väder: Pollen, plastgräs och riktigt jävla varmt.


Truppen:

Simon Röse
Eddy Sjöberg

Linus Karlsson
Filip Lindmark
Linus Smedjegården
Rickard Cederqvist
Harun Bircan
Tobias Franzen
Anderas Karlsson

Love Lidström
Max Axelsson
Jimmie Engqvist
Johnnes Grahn
Taner Kocak
William Lejeunu

Mani Tourang
Sencer Soguk
Anton Sandberg-Magnusson

Ses imorgon!
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB