< FC's huvudsamarbetspartners 2018
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Victor Forssell är klar för FC Stockholm!
ons 2018-02-21 | Simon Brännström

FC Stockholm är mycket glada att kunna presentera Victor Forssell som ny spelare. En stark, spelskicklig central fotbollspelare som vägrar att förlora. Victor ansluter från Täby FK som i fjol vann Division 3 Östra Svealand.

Victor som är född -94 är uppvuxen i Sollentuna, men redan som 12åring gick flytten till AIK där han gick han blev en ledargestalt i alla lag han spelade i, från pojklagen upp till U-21, innan han blev utlånad till Väsby United.
Forssell har även några juniorlandskamper på meritlistan. Victor kan både användas som försvarare och mittfältare, men det är som central mittfältare som han trivs bäst.

Senaste åren har han tillbringat i Täby FK och varit en viktig del i deras framgångar.

Sportchef Stefan Elfver, kommenterar övergången:

Det känns verkligen skönt att få se Victor i FC. Han är precis en sån spelartyp som alla lag vill ha. En klassisk vinnarskalle som vägrar att förlora, och riktigt välskolad. Vi kan använda Victor på flera positioner, men vi ser honom som en central spelare, som kommer vinna många dueller ute på plan. Hans fina fötter och huvudspel kommer generera en hel del poäng. Lätt summerat kan vi säga att det är en jävla kanonvärvning.


Varmt välkommen Victor!

Viktor är redan spelklar och är aktuell för debut redan i helgen då Stockholms Cup drar igång mot Foc Farsta på söndag; 16:00, på Stadshagen IP.
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB