Alberto
Rossi
2014
Bläddra spelare
Alberto Rossi
Alberto Rossi - ett spöke, ett fenomen.

När jag, Alberto Rossi, fick frågan om jag vill snöra på mig skorna och få bära FC Stockholms emblem tvivlade jag inte en sekund. Ett manligt vrål, och jag var klar.

Jag föddes i de södra delarna av Bermondsey, en vacker del av London, min far var en inbiten Millwall supporter sedan barnsben trots att hans far, min farfar, är född i de västra delarna av Berlin och bar Herthas blåa färger varje dag.

När vi invigde The Den 1993, jag, min mor Gloria Rossi, och pappa, förstod jag vad fotboll faktiskt var. Sedan dess har jag varit fast.

Att nu få spela i FC Stockholm, där det engelska, det italienska och det tyska skapar en fotbollskompott utöver något av det vanliga – känner jag att jag hedrar mitt fotbollsblod.
Mamma, pappa och farfar är med mig så fort emblemet trycker över mitt bröst.
Fc Stockholm är mitt och jag är, och kommer alltid att vara FC Stockholm Internazionale.

Alberto Rossi gjorde sina sista matcher under 2013.
2014 satsar han på en annan sport.
Rossi har även de största låren i FCs historia.
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB