Jose
Monteiro
2014
Bläddra spelare
Jose Monteiro
Jose Monteiro de Macedo - en legend, en stjärna en hunk!

Jose har alltid varit en våt dröm för FC. När han valde att att satsa på sin civila karriär hade inte FC lyckats avancera tillräckligt mycket i seriesystmet för att vara ett tillräckligt attraktivt alternativ - men redan då visste vi båda att en dag skulle drömmen bli sann.

Det var det som hände några dagar innan jul 2014. Jose hade bestämt sig att hamna rätt, att komma hem. För i FC fanns vänner och själsfränder, det var i FC han ville vara.

Så ibland slår drömmar in. Ibland kommer julen alldeles för tidigt och du får öppna en julklapp – när det sen visar sig vara precis det du har önskat dig då visste FC att 2015 skulle bli ett alldeles underbart år.

Superhunken Jose Monteiro anslöt från Värmdö IF, i division 2 där han var både assisterande tränare och spelare under 2014.

Monteiro började spela i FoC Farsta innan han kom till Hammarby TFF. Han flyttades under säsongen 2006 upp i Hammarbys A-lag och fick under hösten göra debut i Hammarbys backlinje. Han gjorde stor succé tillsammans med Max von Schlebrügge i mittförsvaret och skrev på ett nytt kontrakt med Hammarby och tackade nej till ett erbjudande från Malmö FF.

Monteiro gjorde sitt första mål i Hammarbys A-lag den 3 november 2008 i en match på Söderstadion mot Malmö FF. Snabbt växte han fram till en ikon och blev tillslut lagkapten för laget.

2010 gjorde han landslagsdebut för Guinea-Bissau och spelade 7 landskamper innan förbundskaptenen bestämde sig för att endast satsa på yngre och inhemska förmågor.

I FC kommer Jose garanterat bli en ledargestalt och ta en given plats i laget. Detta unikum kommer att vara närmare Ringen än Frodo eller Gollum har varit. För vi vet att med Jose Monteiro De Macedo i laget då vinner man, och många spelare kommer att bäras fram på hans starka armar.

Välkommen hem Jose Monteiro – du är redan en legend, och vi vet att du kommer utföra mirakel med oss, hela vägen upp!
Jose Monteiro
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB