Linus
Hallström
2014
Bläddra spelare
Linus Hallström
Linus Hallström - vår unga, vackra framtid!

Linus blev klar för FC inför säsongen 2015.
Han var den andra spelaren att presenteras efter Jose Monteiro. Detta underbarn som är skolat i BK Karlskoga kommer göra många fina framträdanden för FC. Tränare Daniel Nannskog lovordade honom redan efter 10 minuter på hans första träning.

- Han ska vi ha. Den e fin. Riktigt fin, sa Nannskog.

Så närr det var som kallast, när vinden var bet sig fast långt under skinnet fanns värmen inte långt bort. Närmare bestämt i Karlskoga. Linus Hallström född -95, är en modern, och ett enormt trevligt tillskott för FC under 2015. Att han provspelade är nästan provocerande att säga, det var mer FC som fick provklubba åt Linus.
Skolad i BK Karlskoga, innan Degerfors IF tog sig till honom och där han blev och var en klart lysande stjärna i juniorlaget.
Linus lämnade moderklubben Karlskoga BK 2014, efter han flyttade till Stockholm.

Med sin oerhört fina teknik och sin internationella touch och speed kommer han bli en vital del av FC under 2015.

Vi är extremt glada över att kunna knyta oss en sådan ung och spännade spelare till klubben och vi ser verkligen fram emot att se honom på plan. Att få se hans teknik blända och låta hans Nike Magista Obras leka med bollen. Linus kommer att användas både som back och som ytter i FC.

Välkommen hem Linus - här kommer du att trivas!


Efter två säsonger där Linus har haft svårt att slå sig in i startelvan pga den extremt hårda konkurrensen väljer Linus att lämna FC. Från och med 2017 kommer Linus att husera i division fyra klubben Älvsjö AIK.
Året 2018 gör han comeback!
Linus Hallström
Välkommen till
FC Stockholm Internazionale's
officiella webbsida

FC Stockholm Internazionale grundades 2010 och spelar säsongen 2018 i division 3 Södra Svealand. Målet för säsongen är serieseger och vinst i Stockholm Cup.

FC Stockholm Internazionale - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Tors 1 jan 00:00


SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB