Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Träningsmatch mot Foc Farsta
ons 2019-02-13 | Simon Brännström

Innan värmen kommer på riktigt så håller vi till på Stadshagens IP. Det gör vi tills Kristinebergs gröna gräs är redo för oss. Idag spelar vi en träningsmatch mot Foc Farsta och vill nog ha lite revansch från förlusten i fjol med 0-1 hemma på Krillan. Det var vid den matchen som vi tappade serieledningen och fick istället kvala oss upp till division 2.
Läs mer ➝
Vinst även i andra träningsmatchen - och bibehållen nolla av Röse.
lör 2019-02-09 | Simon Brännström

På fredagskvällen slog IFK Lidingö tillbaka med 2-0 (1-0) ute på Bosön. Ett tyngre och mer erfaret FC Stockholm var bättre matchen igenom. De gånger Lidingö kom igenom offensivt, ofta genom lite slarv och naivt spel av FC så stod målvakten Simon Röse i vägen. Röse var felfri matchen igenom, med pondus och bra positionsspel.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - IFK Lidingö
fre 2019-02-08 | Simon Brännström

Det stundar träningsmatch! Redan ikväll möts FC Stockholm och IFK Lidingö i Bosön, med avspark 21:00. Matchen var tänkt att spelas imorgon lördag, 15:30 på Lidingövallen. Rådande väder och en strulig planvärme gör att vi inte vågar chansa - utan spelar istället som sagt ikväll i Vinnarhallen.
Läs mer ➝
Sebastian Ludzik är klar för FC Stockholm!
tors 2019-02-07 | Simon Brännström

Sebastian Ludzik ansluter till FC Stockholm från Division 1-laget Akropolis IF! Den otroligt spelskickliga mittbacken har över 90 matcher i Division 1 trots att han endast är 24 år. Att han nu väljer att komma till FC Stockholm och vara med på vår resa känns fantastiskt stort.
Läs mer ➝
Jesper Jörnvik ansluter från Superettan och Örgryte IS.
mån 2019-02-04 | Simon Brännström

Jesper Jörnvik är klar för FC Stockholm! Jesper ansluter från fjolårets fyra i Superettan, Örgryte IS. Jesper som är 24 år, är en explosiv ytter som kan spela på båda kanterna, med en fantastisk fart och styrka i sitt spel.
Läs mer ➝
Vinst för FC och Mjällby i premiären.
lör 2019-02-02 | Simon Brännström

Det var inte serien som drog igång idag, utan träningsmatcherna. Men det var fortfarande FC och Mjällbys debut tillsammans, och fortsättning lovar gott. FC körde nämligen över FC Åland idag med 4-0, ett resultat som kunde ha varit bra mycket större. En av ljusglimtarna var det otroligt färska nyförvärvet Jesper Jörnvik som spelade andra halvlek och gjorde ett mål och två assist.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - FC Åland
fre 2019-02-01 | Simon Brännström

Första träningsmatchen för året står för dörren. Johan Mjällby och hans nya tränarteams första match! Avspark är imorgon 12:00 på ett vinterskönt Stadshagens IP! Självklart med fri entré och med förhoppningar om uppehåll från snön. FC har haft några mycket bra träningsveckor och Mjällbys lagbygge och idéer börjar redan ta form.
Läs mer ➝
Mtaka Simba är klar för FC Stockholm!
tors 2019-01-31 | Simon Brännström

Äntligen är Simbatrion intakt! Mtaka Simba är klar för FC Stockholm. Tillsammans med Charles och Heradi så har vi nu triss i ess i Simbabröder! Mtaka ansluter från seriekonkurrenten IFK Haninge - men är främst känd för sina fantastiska ungdomsår i Djurgården och två starka år i Norge.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 23 feb 12:00
Huddinge IF
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna