Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Inför FC Stockholm - Enköpings SK
fre 2020-09-18 | Eddy Sjöberg

Fem omgångar kvar av seriespelet och det börjar bli ett tight getingbo i toppen av Division 2 Norra Svealand. Imorgon ställs FC mot Enköpings SK som ligger en poäng bakom på fjärde plats. Det blir en tuff och spännande höstmatch som går av stapeln på fina Krillan.
Läs mer ➝
Se FC spela Svenska Cupen - Köp din biljett hos Tickster!
fre 2020-09-18 | Eddy Sjöberg

Om 12 dagar spelas den historiska Svenska Cupen-fajten mellan FC Stockholm och Superettanlaget Degerfors IF. Läs mer här om hur du skaffar biljetter till matchen för att ta dig in på Kristinebergs IP den 30/9.
Läs mer ➝
Förlust mot Enskede IK
ons 2020-09-16 | Simon Brännström

FC hade chansen att gå upp i ensam serieledning i lördags eftersom alla andra resultat i serien gick FCs väg. Tyvärr blev det istället förlust, och kampen om första platsen och direkt avancemang till Division I är fortsatt spännande.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Enskede IK
tors 2020-09-10 | Eddy Sjöberg

Tredje matchen inom loppet av sju dagar ska avverkas. Det är dags för hemmafajt igen på Krillans höstfina gräsmatta då FC tar emot Enskede IK. Viktig match för FC i toppstriden då man ligger på samma poäng som Karlberg som leder serien på 3+ målskillnad. Tätt bakom med 1 poäng ifrån ligger ESK och Hudiksvall.
Läs mer ➝
Matchsponsor: Bosatt Fastighetsförmedling
tors 2020-09-10 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med lördagens hemmamatch mot Enskede IK är en ny fin sponsorpartner inför denna säsong, nämligen mäklarföretaget Bosatt Fastighetsförmedling.
Läs mer ➝
Målvakten San Mustafa är klar för FC Stockholm!
ons 2020-09-09 | Simon Brännström

San Mustafa är klar för FC Stockholm! San ansluter från AIKs U-19. I San får vi en välskolad målvakt. San som har spelat i klubbar som Aspudden Tellus och Älvsjö AIK, kommer som sagt senast från AIKs U-19 lag.
Läs mer ➝
FC vidare till final i Stockholms Cup!
ons 2020-09-09 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm står för ytterligare en milstolpe under säsongen då FC tar sig till final i Stockholms Cup, något som aldrig hänt tidigare. I finalen som spelas på Kristinebergs IP väntar kvällens vinnare mellan Tyresö FF och Rågsveds IF.
Läs mer ➝
Inför IFK Lidingö - FC Stockholm
tis 2020-09-08 | Eddy Sjöberg

För tre dagar sedan spelade FC seriematch, nu är vilan över och dags att ladda om för match igen. Det är dags för semifinal av Stockholms Cup och återigen åker FC över Lidingöbron för att spela mot IFK Lidingö på Lidingövallen.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss