Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Intervju med legenden Jose Monteiro
tors 2019-08-08 | Simon Brännström

Det var efter en episk kväll på Spitfire som Jose dansades in i FC Familjen. Han blev direkt en hjälte och ledare, och var mycket tack vare honom som FC gjorde den bästa säsongen i Division IV Mellersta någonsin. Som mittback styrde han försvaret och gav laget en enorm trygghet. FC har mycket att tacka Jose för, förutom honom hade vi aldrig varit där vi är idag. Vi hoppas att Jose snart är tillbaka i FC som en del av staben. För en sådan som Jose vill man alltid ha nära. I grekiskan finns det ett ord som heter: Meraki - det beskriver Jose perfekt.
Läs mer ➝
Truppen och Mjällbys tankar
lör 2019-08-03 | Simon Brännström

Idag drar vi äntligen igång. Avspark 16:00 på Brunna IP ute i Hallunda. Det mest glädjande är att vi har Mani Tourang tillbaka, och som har sett väldigt fin ut senaste träningsveckan.
Även att Jabir Abdihakim fick det att lossna i träningsmatchen mot Tullinge TP och gjorde fyra mål i matchen känns lovande.
Läs mer ➝
Inför Arameisk Syrianska - FC Stockholm
fre 2019-08-02 | Simon Brännström

Imorgon drar säsongen igång på riktigt. Förra helgen så spelade vi en träningsmatch mot Tullinge TP som spelar i Division 3 Södra Svealand. Det blev en vinst med 5-1, och islossning för Jabir Abdihakim som gjorde fyra mål. Något som var än mer glädjande var att lagkapten Mani Tourang gjorde comeback efter sin hjärnskakning från första omgången. Det var en pigg och spelsugen kapten som dominerade på plan. Vilket bådar gott inför hösten – redan imorgon är han med på plan igen!
Läs mer ➝
Adrian Hamidi är klar för FC Stockholm!
ons 2019-07-31 | Simon Brännström

Adrian Hamidi som i fjol var lagkapten i Djurgårdens IF U-19 i Juniorallsvenskan är klar för FC Stockholm. Hamidi som är en väldigt kreativ innermittfältare, och med fantastisk positionering ansluter från Stocksund i Division II Norra Svealand. Adrian är oerhört välskolad från sin tid i Djurgården och U19-Allsvenskan.
Han debuterade i helgen i träningsmatchen mot Tullinge TP (5-1).
Läs mer ➝
En snabb sommarsummering
ons 2019-07-17 | Simon Brännström

Efter att FC nu har spelat lite mer än halva serien i sin debutsäsong i Division II så tänkte vi försöka summera den lite. Vi ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, en poäng ifrån kvalplats till Division I. Med endast elva mål insläppta, så har vi släppt in minst mål från Allsvenskan ner till Division II - att tränare Johan Mjällby kan bygga ett tryggt och stabilt försvar är något som är sannare än sant.
Läs mer ➝
Truppen till Assyriska IF
lör 2019-06-29 | Simon Brännström

Idag är det dags för vårens sista hemmamatch innan uppehållet. Assyriska IF står för motståndet och matchen ramas in genom att det är vår allas Love Lidströms sista match.
Johan Mjällby har tagit ut en slagkraftig trupp.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Assyriska IF
fre 2019-06-28 | Simon Brännström

Imorgon spelar FC sin första match i omstarten av division 2 södra Svealand. Det återstår två matcher innan FC tar spelledigt och kan vila inför höstens utmaningar. Först ut är Hagebylaget Assyriska IF Norrköping.
Senast FC och Assyriska IF Norrköping möttes var som tidigare nämnt i match nummer två i serieinledningen. Då slutade matchen 1-1 efter att FC tappat ledningen. En jämn match där det skapades chanser åt båda hållen.

Det har hänt en del sedan den senaste matchen lagen emellan och FC har på senare tid gått från klarhet till klarhet då man stått för en fin vårsäsong innan serien vände då man lyckats skrapa ihop 25 poäng och ligger inför morgondagens match på kvalplats. En stark prestation som nykomlingar och debutanter i division 2.
Läs mer ➝
Intervju med våran vackra fina Love Lidström
tors 2019-06-27 | Simon Brännström

Vackra fina Love Lidström ska lägga skorna på hyllan. Love Lidström som är en av de finaste personerna som finns. Varmare och mer omtänksam är svår att hitta. Att han även är en fantastisk fotbollspelare gör honom inte mindre. Love som varit med sen starten i division 7 - men då var han bara nere och stylade på träningarna - har FC så mycket tacka för. Utan honom hade vi aldrig varit där vi är idag.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss