Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Referat FC Stockholm-Täby FK 3-2
lör 2020-03-28 | Eddy Sjöberg

Dagens träningsmatch mot Täby FK slutar med FC-vinst och slutresultatet blir 3-2. En match som spelades i vårsolen där FC dagen till ära spelade i sitt nya vita matchställ som glänste i solen. Även FC:s spel för dagen glänste, vilket var glädjande att se och det finns mycket positivt att ta med från dagens "genrep" inför nästa match mot Enskede IK i Stockholms Cup.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Täby FK
fre 2020-03-27 | Eddy Sjöberg

Imorgon möter vi division 1-laget Täby FK på Stadshagens IP. En match som var planerat att vara ett klassiskt genrep för att finslipa det sista inför stundande seriepremiär. Men situationen har förändrats. Matchen kommer dock spelas som att ingenting har hänt, men istället för ett genrep inför seriepremiär så blir det en del av förberedelserna inför stundande match i Stockholms Cup mot Enskede IK.
Läs mer ➝
Uppdatering kring Corona
tors 2020-03-26 | Simon Brännström

Precis som resten av världen kämpar vi mot den nya dagens verklighet. Ingen dag är sig den andra lik, och likt många andra företag, föreningar, stora som små - lyfter vi på varenda sten för att kunna fortsätta vår verksamhet. För vi vägrar att förlora kampen mot Corona.
Det blir stora förändringar och vi måste förstå att det här idrottsåret blir inte som något annat. Igår fick vi information av Svenska Fotbollsförbundet om hur de tänker sig att säsongen ska se ut, det kan ni läsa nedan.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Gray och Hamidi
ons 2020-03-25 | Eddy Sjöberg

Mittfältsmotorerna Ricardo Gray och Adrian Hamidi anslöt ifjol till FC inför debutåret av division 2. Båda har under sin tid i FC visat prov på fina kvalitéer då båda dessa herrar besitter spelskicklighet och fina fötter. Nu är båda laddade på att fortsätta sin resa i FC och ivriga på att serien ska rivas igång!
Läs mer ➝
Referat Västerhaninge - FC Stockholm 2-7
sön 2020-03-22 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm tog sig idag vidare i Stockholms Cup efter en komfortabel 7-2 seger mot division 3-laget Västerhaninge IF. Dagen till ära spelade FC för första gången i sitt nya hunkiga matchställ från Puma. I onsdags åkte FC på en käftsmäll mot Newroz. Idag studsade FC tillbaka och stod för för en bra prestation spelmässigt.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm- Västerhaninge IF
lör 2020-03-21 | Simon Brännström

Årets första tävlingsmatch stundar. Imorgon spelas Stockholms Cup, och vår första motståndare är Division 3-laget Västerhaninge IF. Avspark är 14:00 och matchen spelas på Torvalla IP.
I onsdags spelades det en extrainsatt träningsmatch mot Newroz på träningen på Stadshagen. Det blev en klassisk käftsmäll för FC, och en 0-4 förlust efter 2*35 minuter.
Läs mer ➝
Pontus Hesselheim är klar för FC Stockholm
fre 2020-03-20 | Simon Brännström

Pontus Hesselheim ansluter till FC Stockholm från Hanvikens SK! Pontus som är en reslig och väldigt spelskicklig mittback har redan varit i föreningen i ett tag men är nu helt spelklar. Hesselheim som var en av Hanvikens mest tongivande spelare ifjol, och stod även för fem mål som mittback, kommer bli en viktig del i laget under 2020. Innan han spelade i Hanviken så har han hållt mest till i Division 2 Södra, i bland annat lag som Enskede IK, Rynninge och IFK Kumla.
Läs mer ➝
Gustavo De Armas är klar för FC Stockholm.
tors 2020-03-19 | Simon Brännström

För ett tag sen så presenterade FCs högerback, Narmasin Akdemir en spelare för ledarstaben i FC Stockholm. Han ville verkligen att FC skulle ta chansen att ta in hans vän, den tjugoettåriga mittfältaren Gustavo de Armas på provspel. Efter ett par veckor så blev han en given del av truppen och en fin förstärkning för FC.
Gustavo kommer senast från spel i Vallentuna BK i division 3 Norra Svealand.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Mån 15 jun 19:30
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss