Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Val av kaptener inför 2021 är klart!
tors 2021-06-03 | Eddy Sjöberg

Årets uppsättning av kaptener är spikat och klart! Chefstränare Rebaz Hassan har tillsammans med övriga tränarstaben och inputs från spelartruppen och ledningen gjort sitt val av kapten och vice-kapten.
Läs mer ➝
Rager Rebandi klar för FC Stockholm!
ons 2021-05-12 | Eddy Sjöberg

FC förstärker redan det starka målvaktsteamet med ytterligare en vass keeper, nämligen Rager Rebandi som ansluter från Ettanlaget IFK Haninge. Rebandi är fostrad i AIK och har några a-lagsmatcher i bagaget och erfarenhet från Allsvenskan-nivå under 2014 och 2015 med Gnaget. Rebandi har även förflutet i Vasalund och BKV Norrtälje.
Läs mer ➝
Nya tränarstaben med Rebaz Hassan i spetsen
mån 2021-04-05 | Eddy Sjöberg

Inför säsongen 2021 har Rebaz Hassan klivit in som ny chefstränare för att styra skeppet i rätt riktning. Utöver värvningen av Rebaz har även ett antal andra fina profiler värvats in till tränarstaben. Det var länge sedan FC hade en sån stor, härlig och stark stab!
Läs mer ➝
FC:s säsongskort finns nu att köpa!
tors 2021-04-01 | Eddy Sjöberg

Om inga nya officiella direktiv kommer från SvFF är det nu 29 dagar till seriepremiär. Vi möter Kungsängens IF på Kristinebergs IP lördagen den 1 maj kl. 14.00. Något som förstås kan förändras, men så är det sagt just nu i skrivande stund.
Läs mer ➝
Mittfältsmotorn Victor Garcia klar för FC!
lör 2021-03-27 | Eddy Sjöberg

Spelskicklige innermittfältaren Victor Vera Garcia är klar för FC. Garcia ansluter senast från seriekonkurrenten och tillika våra vänner på Kungsholmen, Karlbergs BK. Garcia är fostrad i Hammarbys akademi och har varit en tongivande spelare hos KB de senaste tre säsongerna. Nu väljer han istället FC inför kommande säsong, vilket vi är väldigt glada för!
Läs mer ➝
Cameron Streete ansluter från BP!
fre 2021-02-19 | Simon Brännström

Cameron Streete som precis fyllt 22 år, ansluter från Division I och BP. Cameron som tillhörde Djurgården mellan 2010 och 2018, är en väldigt explosiv och kraftfull ytter som både kan användas i försvaret och längst upp. Att få in en ung hungrig spelare med redan två säsonger i Division I i bagaget känns väldigt bra. Cameron är här för att vinna.
Läs mer ➝
FC Stockholm värvar från Superettan!
tis 2021-02-09 | Simon Brännström

FC Stockholm välkomnar idag Viktor Strand som ny spelare - Viktor, som är 29 år, ansluter från Akropolis i Superettan. Att vi lyckats knyta till oss en väldigt bra spelare, men även en väldigt fin person är tydligt när man läser på Akropolis IFs hemsida. Vi är väldigt tacksamma och stolta att Viktor väljer FC som nästa destination.
Läs mer ➝
Mathias Benker är klar för FC Stockholm!
fre 2021-01-29 | Simon Brännström

Mathias Benker ansluter från Nyköpings BIS, där han tillbringat de senaste två åren i Division I. Innan dess tillhörde han Västerås SK, även det i Division I - så det är en erfaren och väldigt duktig mittback FC lyckas knyta till sig.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS