Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
SP3s Sponsringspris! Mathias Jung!
ons 2018-12-05 | Simon Brännström

Nu när dagenefter-effekten har lagt sig efter FC historiskt kvalat sig igenom till Division 2. Är det verkligen dags att hylla! Hylla spelare som gjort det lilla extra och vunnit pris undersäsongen.
Först ut är vårt SponsringsPris från vår huvudpartner SP3 AB - ett företag som varit med från starten och varit en stor del till FCs framgångar.
Läs mer ➝
Pedram Talebi ett fantastiskt tillskott!
ons 2018-10-17 | Simon Brännström

Pedram Talebi flög in under transferfönstrets sista minuter. Trots att vi inte sett honom i spel så var det självklart att välkomna honom till FC. Vi hade hört otroligt mycket bra om Pedram och tvekade inte en sekund. Det är ett av de bästa besluten som vi har tagit.
Läs mer ➝
Vinst i första kvalmatchen
sön 2018-10-14 | Simon Brännström

VINST! I en mycket händelserik match där korten haglade och målen avlöste varandra vann FC tillslut med 3-2.
Läs mer ➝
En poäng i Eskilstuna, och fortsatt serieledning!
tis 2018-09-04 | Simon Brännström

I en märklig fotbollsmatch fick Charles Simba sista ordet då han på stopptid trollar så att Harry Potter rodnar av avund. Några meter utanför straffområdet lyfter dobbarna från gräset. Bröstet smeker bollen, låter den landa mjukt. Tre försvarare förstår ingenting. Förstår inte hur han lyckades. Vristen hade varit sträckt, och bollträffen perfekt. 2-2. Sen låg han underst och blev kramad från alla håll.
Läs mer ➝
Vinst mot Järla IF - och match mot Eskilstuna Syrianska
fre 2018-08-31 | Simon Brännström

- Vad vill du åka först? Det var ungefär vid tredje korven, som Anton och Christer bestämde att de skulle fira segern på Gröna Lund om FC vann. Korvarna smällde i munnen när skinnet sprack. Lagerblad och svartpeppar dansade i svalget och det var omöjligt att bara äta en. Korv var livet tänkte Christer, och slickade i sig senapen som ramlat av korven och ringlat sig runt tummen. Tum-senap. Lite som en bonus. Ibland kunde han spilla med flit. - Vikingagungan såklart. Eller Bläckfisken, svarade han Anton. På plan hade Charles Simba ordnat en straff. Mani Tourang tog några danssteg och skickade in slutresultatet. 3-1. FC var tillbaka.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Järla IF
fre 2018-08-24 | Simon Brännström

En tung förlust mot Foc Farsta i senaste matchen, skapade lite spänning om första platsen i tabellen. FC hade flera chanser att göra mål i matchen, men bollen ville inte in. Imorgon väntar en match mot Järla IF, med avspark 14.00.
Läs mer ➝
Förlust mot Foc Farsta
tis 2018-08-14 | Simon Brännström

I höstens första omgång så mötte FC, ett välorganiserat och revanschsuget Foc Farsta. Trots ett stort spelövertag, både i målchanser och bollförande så var det Foc Farsta som gjorde matchens enda mål.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Foc Farsta
fre 2018-08-10 | Simon Brännström

FC STOCKHOLM - FOC FARSTA. LÖRDAG 11 AUGUSTI, 14.00. KRISTINEBERGS IP.
Dags för höstsäsongen dra igång. FC börjar med en av de tuffaste matcherna för säsongen på förhand. Hemma mot Foc Farsta. Matchen går av stapeln som vanligt på Kristinebergs IP. Det lär bli ett hett möte med högt tempo, och hårda närkamper då båda lagen behöver vinna. Foc Farsta för att ta sista chansen att kämpa om division två. Vid förlust kan de till och med bli indragna i bottenstriden. FC måste vinna för att bibehålla sin fempoängsledning i tabellen och avståndet ner mot Enhörna IF.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna