Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Årets spelare i FC Stockholm 2020
mån 2020-11-23 | Eddy Sjöberg

Priset ”Årets spelare” är ett av de finaste priserna du kan få då det är lagkamrater som röstar fram en vinnare. De nominerade som fick flest röster var Sebastian Ludzik, Stefan Ostojic och Naramsin Akdemir. En mycket jämn sådan. En rysare med andra ord.
Läs mer ➝
Årets skyttekung 2020 i FC är korad!
tors 2020-11-19 | Eddy Sjöberg

Tyvärr blev det ingen årlig avslutningsceremoni detta år då smittspridningen av covid-19 ökat och vi fick ställa in. Istället kommer vi digitalt att hylla och dela ut två priser via vår hemsida och sociala medier. Först ut är priset som "Årets skyttekung". Imorgon kommer "Årets spelare".
Läs mer ➝
Inför Kvarnsvedens IK - FC Stockholm
fre 2020-10-16 | Eddy Sjöberg

På söndag åker FC till Borlängetrakterna för att möta Kvarnsvedens IK på bortaplan. Det blir årets sista seriematch för säsongen. Årets sista höjdpunkt blir därefter final av Stockholms Cup mot Tyresö FF på Stockholm Stadion, därav att denna match är viktig för att slipa på formen till dess.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Skiljebo SK
fre 2020-10-09 | Eddy Sjöberg

Imorgon är de hemmamatch för FC, årets sista hemmamatch i serien, dock spelas matchen på Essinge IP och INTE på Krillan. Motståndare som kommer på besök är Skiljebo SK från Västerås. Matchen livesänds även av www.vlt.se/livesport. Avspark är kl. 15.00.
Läs mer ➝
Inför Hudiksvall FF - FC Stockholm
fre 2020-10-02 | Eddy Sjöberg

Det står tre matcher kvar innan seriespelet 2020 är över. FC är tvingade att vinna på bortaplan mot serieledande Hudiksvall FF för att ens ha en liten realistisk att nå kvalplats. Samtidigt som man behöver ha resultaten i övriga matcher med sig. Matchen livesänds på www.helahalsingland.se/livesport
Läs mer ➝
Matchsponsor i Svenska Cupen: Bosse Bonus
ons 2020-09-30 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med kvällens hemmamatch mot Degerfors IF är en nyinstiftad bekantskap sedan några månader tillbaka, nämligen Bosse Bonus vars radioreklam satt sig på hjärnan hos hela svenska folket.
Läs mer ➝
MATCHEN MELLAN FC OCH DEGERFORS FLYTTAD TILL STADHAGENS IP
ons 2020-09-30 | Eddy Sjöberg

Stockholms Stad har informerat oss om att Kristinebergs IP inte anses vara spelbar. Därför flyttas matchen till Stadshagens IP. Avspark kl. 18:30.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Degerfors IF i Svenska Cupen
tis 2020-09-29 | Eddy Sjöberg

Imorgon tar vi emot den anrika klubben Degerfors IF som har funnits i 113 år, vilket är 103 år längre än FC Stockholm som grundades 2010. Detta är utan tvekan tuffaste prövningen i FC:s historia och en plats i Svenska Cupens gruppspel som går av stapeln under början av 2021 står på spel. Matchen livesänds via FC-TV som du hittar via play.staylive.se/fcstockholm.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss