Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Den otroligt spännande spelaren Jabir Abdihakim är klar för FC Stockholm!
tors 2019-02-28 | Simon Brännström

Jabir Abdihakim som fyllt 19 år och är över två meter lång är klar för FC Stockholm. Denna centrala forward är skolad i Vasalund innan han som 15 åring tog steget över till seniorfotbollen och Spårvägens FF. Att vi i FC nu knutit Jabir till oss känns väldigt, väldigt spännande. På tre halvlekar har han gjort tre mål och tre assist, och kunnat göra det dubbla. Det är en ren och skär oslipad diamant som i år ska ta nästa steg i sen fotboll.
Läs mer ➝
Mittbacken Philip Gustavsson ansluter till FC Stockholm!
ons 2019-02-27 | Simon Brännström

Mittbacken Philip Gustavsson är klar för FC Stockholm. Den resliga, starka och positionsstarka försvararen ansluter från Värmdö IF där han varit en av lagets mest framträdande spelare under ett par år. Philips rutin och vinnarmentalitet kommer vara väldigt tacksamt att ha i denna tuffa division-2 serien som stundar.
Läs mer ➝
Vinst mot Huddinge IF
ons 2019-02-27 | Simon Brännström

I lördags spelade FC sin fjärde träningsmatch för säsongen och tog sin fjärde raka seger när seriekonkurrenten Huddinge IF slogs med hela 6-3 (2-2). Efter dessa fyra matcher har FC en imponerande målskillnad på 15-3, och som sagt fyra raka segrar mot bra motstånd. Nu på lördag spelas den första tävlingsmatchen för i år, då en bortamatch mot Ängby IF stundar i Stockholm Cup. Avspark 14:00 på Grimsta IP.
Läs mer ➝
Joel Matikka är klar för FC Stockholm!
mån 2019-02-25 | Simon Brännström

Joel Johansson-Matikka ansluter från Division 1-klubben Sollentuna FK! Den kraftfulla och oerhört starka ytterforwarden blir FC Stockholms fjärde nyförvärv och ytterligare en pussebit till utmaningen i Division 2. Matikka är en poängmaskin och en väldigt jobbig forward att möta som försvarare. Han har redan hunnit med att göra mål och assist under hans träningsmatcher med FC. Vi är väldigt glada att kunna välkomna honom på rik[b]tigt idag!
Läs mer ➝
Träningsmatch mot Huddinge.
fre 2019-02-22 | Simon Brännström

Imorgon lördag så ska vi spela vår fjärde träningsmatch för året. Detta mot seriekonkurrenten Huddinge IF. Efter tre raka vinster och även tre hållna nollor så känns det bra i FC. Imorgon vet vi att det kommer bli en tuff match, men vi ska fokusera på vårt egna spel. Detta är även den första matchen för året då vi inte har med en enda provspelare utan alla som ska spela imorgon är numera FC-spelare!
Läs mer ➝
Några tack och farväl!
tors 2019-02-21 | Simon Brännström

Förra veckan spelade vi match mot Foc Farsta. En match som vi vann med 3-0. Ett av våra nyförvärv som kommer att presenteras senare gjorde två av målen under första halvlek, och han hade bud på tre till. Det är en ofantligt spännande spelare - förhoppningsvis en sprakande framtid för denna 19 åring. Men nu ska vi inte blicka framåt, utan rikta några tack för det som har varit och till några som tagit oss hit.
Läs mer ➝
Träningsmatch mot Foc Farsta
ons 2019-02-13 | Simon Brännström

Innan värmen kommer på riktigt så håller vi till på Stadshagens IP. Det gör vi tills Kristinebergs gröna gräs är redo för oss. Idag spelar vi en träningsmatch mot Foc Farsta och vill nog ha lite revansch från förlusten i fjol med 0-1 hemma på Krillan. Det var vid den matchen som vi tappade serieledningen och fick istället kvala oss upp till division 2.
Läs mer ➝
Vinst även i andra träningsmatchen - och bibehållen nolla av Röse.
lör 2019-02-09 | Simon Brännström

På fredagskvällen slog IFK Lidingö tillbaka med 2-0 (1-0) ute på Bosön. Ett tyngre och mer erfaret FC Stockholm var bättre matchen igenom. De gånger Lidingö kom igenom offensivt, ofta genom lite slarv och naivt spel av FC så stod målvakten Simon Röse i vägen. Röse var felfri matchen igenom, med pondus och bra positionsspel.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SENASTE MATCH
KOMMANDE MATCH
vs
Ons 27 mar 19:30
Newroz FC
Stockholms Cup
Stadshagens IP
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna