Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Joel Rajalakso är klar för FC Stockholm!
ons 2020-02-05 | Simon Brännström

Den väldigt hårt jobbande, och hårt skjutande forwarden är klar för FC Stockholm! Joel Rajalakso med modersklubben Enköpings SK blir ett väldigt välkommet nyförvärv. En klubb han kommer att få möta i årets serie. Han kommer dessutom ställas mot storebror Sebastian Rajalakso som spelar och är assisterande tränare i seriekonkurrenten Fanna BK.
Läs mer ➝
Kichi Invest - vår nya huvudpartner på våra nya matchställ!
tis 2020-02-04 | Simon Brännström

Nu är det äntligen klart med hur vi kommer se ut när vi spelar match 2020. Det stod redan klart tidigare i år att det var PUMA som blir vår nya klädsponsor, och här är vår nya hemma- och borta tröja! Det känns otroligt kul att vi kommer få springa ut på Krillan senare i dessa.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Talebi och Akdemir
mån 2020-02-03 | Eddy Sjöberg

Förra året hade vi stark täckning på högerbackspositionen. Pedram Talebi och Naramsin Akdemir är två hårtjobbande ytterbackar som ALDRIG viker ner sig och spelar med hjärtat. Lyxproblem för FC-tränarstaben när elvan ska tas ut, som tur är kan båda spela på andra positioner om så behövs. De ger ändå alltid 110% och visar fin inställning på planen.
Läs mer ➝
Vinst mot IFK Lidingö
lör 2020-02-01 | Simon Brännström

Det var alltid svårt att få ner orden efter den första matchen. Fanns inte en möjlighet att orden kunde flyga med samma flyt som spelarna. De hade ju inte alls haft samma försäsong. Det var nästan lite orättvist. Som tur var fanns numera matcherna inspelade så man kunde se den i efterhand – men då var det svårt för orden att ta egna vägar och hitta på lite egna slut.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - IFK Lidingö FK
tors 2020-01-30 | Simon Brännström

En ny säsong. Snart var den över oss, det var inte många dagar kvar till den skulle sluka oss fullständigt. Fast inte läskigt. Inte alls lika mörkt och hotfullt som när Pinocchio försvann djup ner i valens hungriga gap. Nej, säsongen skulle sluka oss på samma sätt som duschen håller fast dig på morgonen. När det bara är du och duschen, hur du vrider upp värmen mer och mer fast det hettan piskar dig. På samma sätt som du inte hittar kraft att kliva ur. För där i duschen när spegeln har immat igen. När dina armar hänger tungt. När golvbrunnen bubblar av shampoo och hår virvlar – när vattnet egentligen är för hett, hur din rygg rodnar och nacken njuter. Då, just där, just då – så är du uppslukad. Omfamnad. I en annan värld, en annan vardag, en annan morgon – och så känns det för oss när säsongen äntligen är här.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Carlsson och Wulff
mån 2020-01-27 | Eddy Sjöberg

Dessa två herrar har varit med på FC:s resa från division 3 till division 2 och vet vad som krävs för nå framgångar och prestera på topp. En av dem är en smart måltjuv och den andre är en slitvarg med stort hjärta. Jesper Carlsson och Hampus Wulff är en del av FC:s stomme inför 2020.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Ludzik och Röse
ons 2020-01-22 | Eddy Sjöberg

Tillsammans bildade de ett stabilt försvar säsongen 2019 där FC var det lag som släppte in näst minst antal mål när säsongen summerades. Under en period hade FC släppt in minst mål räknat från division 3 upp till Allsvenskan. Försvarsgeneralerna Simon Röse och Sebastian Ludzik längtar tills säsongen drar igång.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Jung och Lindmark
lör 2020-01-18 | Eddy Sjöberg

Nästa radarpar som vi har pratat med är två fina mittfältsgeneraler som de senaste säsongerna varit väldigt tongivande för FC.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss