Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Gustavo De Armas är klar för FC Stockholm.
tors 2020-03-19 | Simon Brännström

För ett tag sen så presenterade FCs högerback, Narmasin Akdemir en spelare för ledarstaben i FC Stockholm. Han ville verkligen att FC skulle ta chansen att ta in hans vän, den tjugoettåriga mittfältaren Gustavo de Armas på provspel. Efter ett par veckor så blev han en given del av truppen och en fin förstärkning för FC.
Gustavo kommer senast från spel i Vallentuna BK i division 3 Norra Svealand.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm - Newroz FC 0-4
ons 2020-03-18 | Eddy Sjöberg

Kvällens extrainsatta träningsmatch mot Newroz FC slutar med förlust. Segersviten under försäsongen bryts av ett hungrig och effektivt Newroz. FC åkte helt enkelt på en lärorik käftsmäll.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Newroz FC
ons 2020-03-18 | Eddy Sjöberg

FC spelar ikväll en extrainsatt träningsmatch mot Newroz FC på den gemensamma träningstiden på Stadshagens IP. Vilket innebär att matchen kommer att spelas 2 x 35 minuter.
Läs mer ➝
Presentation av truppen 2020: Edeland och Rajalakso
ons 2020-03-11 | Eddy Sjöberg

Nyförvärven Edeland och Rajalakso är två nyttiga tillskott till årets upplaga av FC där de båda kommer att bidra med mycket med sin energi, löpvillighet och krigarinstikt som de båda besitter. Viktiga egenskaper som kompletterar vår trupp på ett spännande sätt inför kommande säsong.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm - FC Järfälla 4-2
lör 2020-03-07 | Eddy Sjöberg

FC vinner sin femte match i rad under försäsongen. Denna gång stod nyblivna division 3-laget FC Järfälla för motståndet. FC visar karaktär och vinnarmentalitet när laget lyckas vända 1-2 underläge till 4-2.
Läs mer ➝
Inför FC Järfälla - FC Stockholm
lör 2020-03-07 | Eddy Sjöberg

FC tar sig idag an division 3-laget FC Järfälla i en träningsmatch på Järfällavallen. I senaste matchen mot Tyresö FF fick FC till både anfallsspelet och försvarsspelet då resultatet skrevs till 4-0.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm - Tyresö FF
tis 2020-03-03 | Simon Brännström

- ”Referat?” Det var inte det första sms:t Eddy hade skickat. Som en aggressiv stalker hade han låtit sms:en hagla. ”Referat? Kontinutet är A och O”, ”Referat på G?” Efter Stefan Ostojic hade spottat ut sig några ”pitchka tu madre” på toaletten för att pappret var alldeles för strävt. Han sket fullständigt i att han hängt två kassar på Tyresö precis, och dragit på sig ett rött. Han hatade när pappret nästan rev upp sår istället för att smeka lent. ”Pitcha tu fucking jävla fucking madre” skrek han igen. Inte för pappret den här gången. Det gick inte att spola.
Läs mer ➝
Inför Tyresö FF - FC Stockholm
fre 2020-02-28 | Simon Brännström

Efter en helgs vila är det återigen dags för match. Det blir den fjärde för året och motståndet står Tyresö FF för. I förra matchen slog vi Sundbybergs IK med 5-4. Fina mål framåt, onödiga mål bakåt. FC har fortfarande en del spelare borta, men kommer imorgon kunna mönstra en fin trupp.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Sön 14 jun 00:00
IFK Osteråker
Seriematch
Österåker Friidrottsarena
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss