Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Referat Storskogens SK - FC Stockholm
fre 2020-07-03 | Eddy Sjöberg

Det blev en målrik kvartsfinal mot Storskogens SK på Sundbybergs IP. FC Stockholm vänder underläge 0-3 till 6-3 vinst och är därmed vidare till semifinal av Stockholms Cup. En titel som FC såklart vill vinna. Denna match blev även sista innan sommaruppehållet som pågår ca 16 dagar innan det är dags att köra igång igen.
Läs mer ➝
Inför Storskogens SK - FC Stockholm
tors 2020-07-02 | Eddy Sjöberg

Sista matchen innan sommaruppehållet avverkas ikväll när det vankas kvartsfinal av Stockholms Cup. FC tar sig an division 5-laget Storskogens SK på Sundbybergs IP kl. 19.00.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm- GUSK
lör 2020-06-27 | Eddy Sjöberg

Solen sken och värmen var påtaglig i helgens match på Kristinebergs IP när Uppsala-laget GUSK gästade huvudstaden. Trots att FC följde matchplanen, visade god inställning och var det spelförande laget så blev slutresultatet 1-1 då domartrion ville annat än att godkänna 2-1 målet som nickades in av Sebastian Ludzik i slutminuterna. "Rånet på Krillan" muttrade folk irriterat på läktaren när matchen blåstes av.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - GUSK
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Idag spelas omgång 2 av Division II Norra Svealand. Gamla Upsala SK gästar ett soligt och fint Kristinebergs IP. Sista seriematchen innan uppehållet. Sedan väntar en kvartsfinal i Stockholms Cup på torsdag innan lite sommarpaus.
Läs mer ➝
Mårten Nordbeck inför morgondagens fajt
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Imorgon är det dags för match nr 2 för FC när Uppsala-laget GUSK gästar Krillan. Avspark är kl. 14.00 i sommarhettan och vi följer naturligtvis FHM:s rekommendationer och tar endast in 50 åskådare. Matchen livsänds även på FC-TV som du hittar hos play.staylive.se/fcstockholm och kostar endast 49 kr.
Läs mer ➝
Matchsponsor: Norr Company
fre 2020-06-26 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med morgondagens hemmamatchen mot GUSK är Norr Company och gamla goda Norr är en partner vi är glada att ha kvar i sponsorbåten även under 2020 då det är ett väldigt skönt gäng, de har en cool och god produkt samt att de sticker ut.
Läs mer ➝
Nytt avsnitt av vår podcast ute med Petronella Ekroth som gäst!
tors 2020-06-25 | Eddy Sjöberg

Nytt avsnitt av vår podcast "Surret på läktaren" finns nu ute hos Spotify, Acast och Podcaster. Denna gång hade vi besök av vår första kvinnliga gäst och ingen mindre än profilen inom damfotboll, nämligen Petronella Ekroth som är ett bekant ansikte för oss i FC då hon spelat i Djurgårdens IF som delar fina Kristinebergs IP med oss.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm - Enskede
tis 2020-06-23 | Simon Brännström

Den blomstertid nu kommer, med fästingar, skimrande dagg i grässtråns dalande topp, och fotboll. Uppe i toppen i ena tabellen, längst ner i botten i den andra. Framme i kvartsfinal i Stockholms Cup. Träningsförbud under gassande sol, men ändå en vinst mot Enskede IK; - Den blomstertid nu kommer, med lust och fägring stor. Du nalkas, ljuva sommar, då gräs och gröda gror.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss