FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Skyttekungen Stefan Ostojic är klar för FC Stockholm!
lör 2019-12-14 | Simon Brännström

Stefan Ostojic är klar för FC Stockholm! Ostojic blev Division 2 Södras skyttekung i år, med hela 19 mål gjorda. Stefan ansluter från Newroz FC! Med Love Lidströms välsignelse tar han över nummer 10 och är en väldigt välkommen pusselbit till säsongen 2020!
Läs mer ➝
Intervju med Marcus Nobell, och ett bad med sportchef Stefan Elfver
tis 2019-12-10 | Simon Brännström

- Vet ni. Han frågade inte. För nu ville han berätta. Typ hålla ett tal. Hans tal. Han gjorde ofta det när han badade. Lät sina tankar bli ord, och just i det här badet. Där vattnet fortfarande var varmt. Så där varmt att ryggen kunde vila mot emaljen utan att krusa och streta emot. I ett sånt bad, då fanns det inte plats för några frågetecken. För vet ni, sa han högt. Nio år har rusat, dansat, krigat sig förbi – och satt sina spår. Spår som jag älskar. Spår som jag hatar. Men det är våra spår. Och det är de bästa jävla spår som finns. Och vet ni. Spåren kommer bara bli längre och längre. För vi vill inte stanna. Vi vill, och vi ska alltid framåt.
Läs mer ➝
FC Stockholm - Forever Faster
fre 2019-12-06 | Simon Brännström

För en sisådär tio år sedan hämtade två av grundarna i FC Stockholm, nuvarande sportchefen Stefan Elfver och Fredrik Olander hem FCs första matchtröja. Det var en kall höstdag i Hammarbysjöstad. En svart- och rödrandig, relativt vid Adidaströja. Snygg? - Så inåt helvete. Men vi är partiska och kommer alltid att vara. Några år senare, lagom till att vi flyttade till Kristinebergs IP och hade vunnit serien tre år i rad, så träffade vi en legend. Den här legenden var Magnus Larsson. Han fick oss att öppna ögonen för Nike.
Läs mer ➝
Supernätverket B.E.N förlänger som sponsorpartner!
fre 2019-11-29 | Simon Brännström

FC Stockholm kan med glädje meddela att vi förlängt samarbetet med supernätverket Business Event Network för 2020. BEN har under året bistått med sin expertis inom nätverkande då FC startade sitt första affärsnätverk för företagare/beslutsfattare som gillar fotboll. Inför nästa år är tanken att vi tillsammans ska genomföra några spännande projekt som är ett gemensamt kliv i rätt riktning och något utöver det vanliga.
Läs mer ➝
Johan Mjällby förlänger!
fre 2019-11-22 | Simon Brännström

För ganska precis ett år sedan så träffade vi Johan Mjällby nere på Kristinebergs IP. Ett möte där vi direkt kände att vi talade samma språk och klickade bättre än den bästa tinderdejten. När vi sedan var överens någon månad senare och vi proklamerade ut över hela Fotbollssverige att Johan Mjällby var vår nya tränare - så kunde vi inte vara stoltare. Förrän nu - för det känns faktiskt ännu bättre att vi kan säga att vi kommer fortsätta jobba ihop. Johan Mjällby är även 2020 FC Stockholms huvudtränare och det känns så ofantligt jävla bra.
Läs mer ➝
Skyttekungen Marcus Nobell är FCs första värvning!
ons 2019-11-20 | Simon Brännström

Marcus Nobell, hela Gotlands gunstling blir FC Stockholms första nyförvärv inför säsongen 2020. Nobell ansluter från IFK Haninge som vann serien i år, och blev lagets skyttekung med 14 gjorda mål. Sportchef Stefan Elfver är otroligt nöjd med värvningen av Nobell, och försökte redan i till årets säsong få honom men då föll valet som sagt på IFK Haninge.
Läs mer ➝
Liten, liten uppdatering!
ons 2019-10-30 | Simon Brännström

Stefan Elfver och Eddy Sjöberg var som tokiga. Hade de haft mer hår hade de slitit av det. Hade det var möjligt att skicka fler dryga tummar i messenger hade tummarna varit oändliga. Tillslut får de sin lilla, lilla uppdatering. Att de har belägg för sin tokighet är något helt annat. För den här hemsidan borde uppdateras bra mycket oftare, och bättre - något som den även kommer att göras.
Läs mer ➝
Intervju med Sportchef Stefan Elfver om säsongen och den kommande!
mån 2019-10-07 | Simon Brännström

Nu har vi en match kvar att spela under vår debutsäsong i Division II - och trots att hösten inte varit lika bra som våren, så måste vi ändå vara nöjda efter förutsättningarna. Att kliva från Division III till Division II är ett stort steg. Att vi för nio år sedan spelade i division sju, och inte ens hade ett omklädningsrum att byta om i ger härliga kontraster till var vi står idag. En som har varit med sen dag noll är vår grundare och sportchef Stefan Elfver. För nio år sedan bar han kaptensbindeln på plan. Därefter tränade han laget och tog det upp i divisionerna, och är precis nu som då den viktigaste ståndsdelen för att FC lever och frodas. Därför kände vi att det passade bra att få en liten pratstund med honom.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 1 feb 12:00
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Stadshagens IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss