Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Taner Kocak har inte alls feber.
tors 2018-08-09 | Simon Brännström

"Vadå ta tempen. Taner kände på pannan. Han var inte det minsta varm. Lite svettig kanske, men det var för att det var varmt i verkstaden. Vadå ta tempen innan matchen. Taner skulle precis lossa bultarna som håller remspännaren på plats. Han höll på med ett kamremsbyte, och behövde lätta på trycket för att kunna skjuta av den gamla kamremmen. Det var när bulten satt som hårdast och svetten rann som mest som messet hade kommit".
Läs mer ➝
Tränare Patrik Sandberg äter morgongröt
ons 2018-08-08 | Simon Brännström

"Jag mår som en kung. Tillbaka efter semestern. Fått äntligen börja med fotbollen igen. Det var lätt att tänka när man åt gröt. Patrik Sandberg älskade gröt. Speciellt om han fick göra den själv. Koka den på havremjölk. Lite blåbärskompott, kokosflingor och granola. Helvete vad gott tänkte han innan han slängde in en alltför rågad sked i munnen. Det var varmt, sött och knastrade. - HELVETE VAD GOTT, skrek han nu."
Läs mer ➝
En kopp kaffe med lagkapten Mani Tourang
sön 2018-08-05 | Simon Brännström

Kaffet skulle inte vara rykande hett. Det skulle vara ljummet. Pissljummet. Och inte mjölk. Aldrig mjölk i kaffet. Det hade Mani Tourang sett på TV. Niklas Ekstedt hade lagat mat i Oslo, och där var kaffet nästan kallt. Det smakade mer. Smakade bättre. Det var i alla fall så de sa. Mani tyckte mest det smakade kallt kaffe.
Läs mer ➝
Erik Hoang klar för FC Stockholm
fre 2018-08-03 | Simon Brännström

"Erik är precis det vi sökte för att spetsa till truppen. Snabb, kvick, och kan både användas centralt i anfallet såsom ytter. Ett väldigt bra avslut, och grym på att utmana sin motståndare, säger sportchef Stefan Elfver. Jag kommer ihåg första gången jag såg Hoang spela, fortsätter han. Jag hade tagit bilen en helg för att titta på fotboll runt om i Sverige. Den här gången var det Nybro mot något lag. Just i den matchen var Erik den stora stjärnan och gjorde två drömmål, och någon sjuk assist om jag inte minns fel. Så när chansen dök upp att knyta till oss Erik, tvekade jag inte en sekund."
Läs mer ➝
Nu drar vi igång igen!
lör 2018-07-28 | Simon Brännström

Idag drar FC igång igen, efter en månads svettig och varm vila. Som alla tidigare säsonger börjar vi hösten mitt i sommaren med ett miniläger på Kristinebergs IP. Tack vare att Mälaren inte sinar och Bornsjön alltid finns som backup - kan planen vattnas med gott samvete, det leder till att FC får spela och träna på en av Sveriges absolut bästa fotbollsplaner. Bortskämda och tacksamma.
Läs mer ➝
Matcher, tankar och en gruppchatt på Facebook.
ons 2018-06-13 | Simon Brännström

Det smattrade i messengerchatten. De tre små gråa prickarna slutade aldrig att hoppa. De skrev om varandra. Ingen hann läsa. Det var ofta så med gruppchattar. Mycket lättare att skriva än att läsa. Fast just nu, i den här chatten så var de nästan eniga. Patrik Sandberg, Stefan Elfver, Pouria Farjami och Simon Brännström lät tangenterna jobba sig svettiga. Alla kaksmulor, hudrester och avbitna naglar flög upp ur sin skrymslen när fingrarna dunkade ner i bokstäverna. Så var det alltid efter en match. Eller när man pratade om FC. De tre små gråa prickarna fick aldrig vila.
Läs mer ➝
Inför Tyresö FF!
fre 2018-06-01 | Simon Brännström

Förra helgen vann FC till slut komfortabelt mot Älta IF med 5-2. Inte den bästa av insatser från FC men ändå ett väldigt bra resultat. Idag leder FC serien men på samma poäng som Enhörna IF. Tätt där bakom skuggar morgondagens motståndare Tyresö FF. Avspsark är 14:00 och matchen spelas på Kristinebergs IP.
Läs mer ➝
Hampus Wulff FCs senaste tillskott!
tis 2018-05-29 | Simon Brännström

I lördags under matchen mot Älta (5-2) så hade Wulff tagit rollen som det defensiva ankaret på tremannamittfältet. Trots att hans starkaste egenskaper på planen är hans försvarsspel så hindrade det inte Hampus att lyfta blicken, och med en perfekt träff slå en passning som skär igenom allt från 40 meter och fristället Mani Tourang. Hampus Wulff har varit hos oss ett tag - och det är vi väldigt tacksamma för!
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna