Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Äntligen vinst!
tors 2019-04-25 | Simon Brännström

- Smaskigt referat på g? Direkt när han läste messet så vaknade han till. Pollenattcken från alla björkar hade gjort honom segare än vanligt. Och grus och snor krigade om all plats i bihålorna. Men nu skulle det bli ett referat i alla fall.
Läs mer ➝
Gameday! Avspark 19:00 på Stadshagens IP
mån 2019-04-22 | Simon Brännström

Ikväll är det dags för omgång tre i Division 2 Södra Svealand. 19:00 är det avspark mellan FC och Armeniska-Syrianska. FC jagar sin första vinst och har en stark trupp, trots ett antal manfall. Jabir Abdihakim är tillbaka från skada och kan göra debut, även Jesper Carlsson är åter.
Läs mer ➝
Alan Arslan är klar för FC Stockholm
lör 2019-04-20 | Simon Brännström

Den otroligt spelskickliga försvararen Alan Arslan är klar för FC Stockholm. Alan ansluter från seriekollegan Newroz FC och har redan debuterat. Detta gjorde han i bortamatchen mot Assyriska IF och blev utsedd till matchens bästa spelare.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Arameisk Syrianska, och en kall, god dryck från Norr.
fre 2019-04-19 | Simon Brännström

Det kändes i hela kroppen. Det borde vända nu. Oturen med skadorna. Sportchef Stefan Elfver satt och lekte med tårna bland de glesa grässtråna. Han älskade att ta morgonkaffet på altanen. Han hade byggt den själv och inte enda skruv satt fel. På måndag var det match igen. Han längtade. Arameisk-Syrianska skulle komma på besök. Tyvärr på Stadshagens IP, men snart, väldigt snart skulle gräset på Kristineberg välkomna dem än en gång.
Läs mer ➝
Intervju med FC-legendaren Fredrik Ingel!
tors 2019-04-18 | Simon Brännström

Fredrik Ingel. En fruktad vänsterfot, ett fruktat humör - och en helt fantastiskt fotbollspelare. När Fredrik Ingel dansade in en sommar till FC så tog han laget med storm. En karaktär utan dess like, som aldrig kunde förlora. Tillsammans med FC så var han med att slå rekordet i antal matcher i rad utan förlust, ett antal seriesegrar, glidtacklingar och vackra långskott. Vi saknar honom än idag.

Vad gör du idag?

- Idag jobbar jag på Adidas som Nordisk Concept to Consumer Manager inom Fotboll . Enkelt beskrivet kan man säga att jag är kategoriansvarig för Teamwear & License segmenten inom fotboll och dagligen arbetar med att vidareutveckla Adidas sortiment för idrottsföreningar samt butiker. Att FC inte spelar i Adidas gör lite ont att se och måste ändras på snarast möjligt.

Hur kom det sig att du hamnade i FC?
- Jag är barndomsvän med Jocke Moström, även han en riktig FC-legend, och han gnällde på mig att jag skulle följa med och träna. I början var jag totalt osugen, trött på fotboll och mer sugen på att dricka drinkar på salonger runt om i stan. När han förklarade att dricka drinkar och tillhöra ett gäng riktigt sköna gubbar var en nyckeldel av FC-kulturen blev jag övertalad och följde med på en träning. Resten är historia.

Bästa fotbollsminne från din tid i FC?
- Måste nog säga hela året då jag blev utsedd till årets spelare. Kommer inte riktigt ihåg vilket år det var (2012), men med den kvaliteten på spelarna och gruppen runt omkring var det ett magiskt år. Lagfester, magiskt surr i omklädningsrummet, shower candy och sambafotboll. Alla i den gruppen har en varm plats i mitt hjärta.
Läs mer ➝
En poäng i Norrköping och bra guns tyckte Naramsin.
ons 2019-04-17 | Simon Brännström

- Men wow bror. Vilja jävla guns. Tränar du mycket eller? Filip hade dragit av sig tshirten och stod fram spegeln. Bror spänn då, få känna. Naramsin klämde över Filip Lindmarks armar. Bror, de är stenhårda. Spänn igen!
Läs mer ➝
Inför Assyriska IF och odds från Coolbet
fre 2019-04-12 | Simon Brännström

Säsongens första bortamatch väntar runt hörnet och ett revanschlystet FC som förlorade premiären mot AFK Linköping ska ta sig an en ny utmaning. FC-bussen drar ”on tour” igen och första anhalt är Norrköping för att möta Assyriska IF på Mirum Arena.
Läs mer ➝
Tung förlust mot AFK Linköping i premiären.
mån 2019-04-08 | Simon Brännström

Trots stort spelövertag och flertalet klara målchanser lyckades inte FC vinna premiären i division 2 mot AFK Linköping i lördagskväll. FC ställde upp med ett starkt lag, och hade egentligen endast Jabir Abdihakim på skadelistan.Men bara efter ett par minuter så bröt lagkapten Mani Tourang en förlupen boll och får i samband med det ett motståndarknä i huvudet som knockar honom fullständigt och får uppsöka akuten med en hjärnskakning. Anderas Holmberg ersätter honom
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss