Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Intervju med vår allas Elias Storm, en sann legend.
tors 2019-08-22 | Simon Brännström

När FC grundades hösten 2010, och skulle spela sin första match våren 2011 så sattes nivån på värvningar direkt. Elias Storm som hade SM-guld med Djurgården, och var fortfarande aktiv i sin professionella karriär togs in från Sirius. Elias var ett föredöme, han missade inte en träning, inte en match och var en given ledare. Tyvärr fick han en skada 2014 på försäsongen som ledde till en alldeles för tidig pensionering. Vi är säkra på att om det inte hade hänt, hade han fortfarande burit kaptensbindeln och varit navet i laget.
Läs mer ➝
Inför Tyresö FF - FC Stockholm
tors 2019-08-15 | Simon Brännström

Efter en fruktansvärd förlust hemma mot Huddinge i helgen så börjar vi om på nytt. Nu på lördag är det ännu en revansch att kräva. Vi ska ta oss till Tyresö, och möta Tyresö FF på lördag. I våras blev det 0-0 hemma på Krillan. Trots förlusten senast så lever serien i högsta grad, och kvalplatsen till Division I ligger inom räckhåll. Men en vinst på lördag är väldigt behövligt.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Huddinge IF
fre 2019-08-09 | Simon Brännström

Imorgon 14:00 i klassiskt sommarväder kommer Huddinge IF på besök till Kristinebergs IP. FC kommer från en oavgjord match borta mot Arameisk Syrianska som fortarnde känns sur. Då FC tar ledningen i 85:e minuten men släpper in kvitteringen på stopptid. Fast nu ska den matchen släppas - och full fokus på Huddinge IF!
Vårmötet slutade 1-1 och det är fortfarande märkligt hur den kunde sluta så. För det var en av de bästa matcher FC spelat i år, och med över femton klara målchanser, där både, ribba, stolpe, målvakt och ett och annat dåligt avslut stod ivägen så ville inte bollen in. I morgon ska vi ta revansch.
Läs mer ➝
Intervju med legenden Jose Monteiro
tors 2019-08-08 | Simon Brännström

Det var efter en episk kväll på Spitfire som Jose dansades in i FC Familjen. Han blev direkt en hjälte och ledare, och var mycket tack vare honom som FC gjorde den bästa säsongen i Division IV Mellersta någonsin. Som mittback styrde han försvaret och gav laget en enorm trygghet. FC har mycket att tacka Jose för, förutom honom hade vi aldrig varit där vi är idag. Vi hoppas att Jose snart är tillbaka i FC som en del av staben. För en sådan som Jose vill man alltid ha nära. I grekiskan finns det ett ord som heter: Meraki - det beskriver Jose perfekt.
Läs mer ➝
Truppen och Mjällbys tankar
lör 2019-08-03 | Simon Brännström

Idag drar vi äntligen igång. Avspark 16:00 på Brunna IP ute i Hallunda. Det mest glädjande är att vi har Mani Tourang tillbaka, och som har sett väldigt fin ut senaste träningsveckan.
Även att Jabir Abdihakim fick det att lossna i träningsmatchen mot Tullinge TP och gjorde fyra mål i matchen känns lovande.
Läs mer ➝
Inför Arameisk Syrianska - FC Stockholm
fre 2019-08-02 | Simon Brännström

Imorgon drar säsongen igång på riktigt. Förra helgen så spelade vi en träningsmatch mot Tullinge TP som spelar i Division 3 Södra Svealand. Det blev en vinst med 5-1, och islossning för Jabir Abdihakim som gjorde fyra mål. Något som var än mer glädjande var att lagkapten Mani Tourang gjorde comeback efter sin hjärnskakning från första omgången. Det var en pigg och spelsugen kapten som dominerade på plan. Vilket bådar gott inför hösten – redan imorgon är han med på plan igen!
Läs mer ➝
Adrian Hamidi är klar för FC Stockholm!
ons 2019-07-31 | Simon Brännström

Adrian Hamidi som i fjol var lagkapten i Djurgårdens IF U-19 i Juniorallsvenskan är klar för FC Stockholm. Hamidi som är en väldigt kreativ innermittfältare, och med fantastisk positionering ansluter från Stocksund i Division II Norra Svealand. Adrian är oerhört välskolad från sin tid i Djurgården och U19-Allsvenskan.
Han debuterade i helgen i träningsmatchen mot Tullinge TP (5-1).
Läs mer ➝
En snabb sommarsummering
ons 2019-07-17 | Simon Brännström

Efter att FC nu har spelat lite mer än halva serien i sin debutsäsong i Division II så tänkte vi försöka summera den lite. Vi ligger just nu på en tredjeplats i tabellen, en poäng ifrån kvalplats till Division I. Med endast elva mål insläppta, så har vi släppt in minst mål från Allsvenskan ner till Division II - att tränare Johan Mjällby kan bygga ett tryggt och stabilt försvar är något som är sannare än sant.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss