Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
FC vidare till final i Stockholms Cup!
ons 2020-09-09 | Eddy Sjöberg

FC Stockholm står för ytterligare en milstolpe under säsongen då FC tar sig till final i Stockholms Cup, något som aldrig hänt tidigare. I finalen som spelas på Kristinebergs IP väntar kvällens vinnare mellan Tyresö FF och Rågsveds IF.
Läs mer ➝
Inför IFK Lidingö - FC Stockholm
tis 2020-09-08 | Eddy Sjöberg

För tre dagar sedan spelade FC seriematch, nu är vilan över och dags att ladda om för match igen. Det är dags för semifinal av Stockholms Cup och återigen åker FC över Lidingöbron för att spela mot IFK Lidingö på Lidingövallen.
Läs mer ➝
Vinst mot Kungsängen!
sön 2020-09-06 | Simon Brännström

Att vinna mot Kungsängen med 3-0 på bortplan. Det är en skön känsla och att skriva referat går fort. Att släppa in 1-1 mot IFK Stocksund i 94:e minuten veckan innan, är långt ifrån en skön känsla, och skriva ett referat då - det tar tid.
Men idag en söndag, när vi är på samma poäng som KB längst upp i tabellen då springer bokstäverna av sig själv.
Läs mer ➝
Inför Kungsängens IF - FC Stockholm
fre 2020-09-04 | Eddy Sjöberg

Imorgon bär det av till Kungsängens IP för att spela seriematch mot Kungsängens IF. Halva serien har spelats och imorgon är det omgång 7 av 13. FC är på jakt efter tre nya poäng!
Läs mer ➝
Isländsk vänsterback klar för FC Stockholm!
tis 2020-09-01 | Simon Brännström

Hjörvar Sigurgeirsson är klar för FC Stockholm. Ytterbacken som redan har debuterat ansluter från Isländska laget IF Magni, som hör hemma i Islands nästhögsta liga.
Hjörvar som är 22 år gammal, har under de senaste fyra åren spelat i både den högsta och näst högsta ligan så det är ett mycket starkt nyförvärv FC har lyckats landa.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - IFK Stocksund
fre 2020-08-28 | Eddy Sjöberg

Efter två raka matcher på bortaplan är det dags för match igen på fina Krillan. Imorgon gästas vi av IFK Stocksund. En tuff match väntar då det är två lag som kämpar om poängen utifrån olika perspektiv. FC för att fortsätta haka på i toppen och Stocksund för att ta sig upp ur bottenstriden.
Läs mer ➝
Matchsponsor: VOI Scooters
tors 2020-08-27 | Eddy Sjöberg

Matchsponsor i samband med lördagens hemmamatch mot IFK Stocksund är en nyinstiftad bekantskap sedan en månad tillbaka, nämligen det välkända företaget VOI vars fina el-scootrar går att hitta runt om i hela innerstan och kommer särskilt till användning om man t.ex. inte orkar gå, missat bussen eller bara vill cruisa runt i stan.
Läs mer ➝
Referat Rosersbergs IK - FC Stockholm
tors 2020-08-27 | Simon Brännström

- Fan Brännström ja e inte bra på sånt här.
Messet från Naramsin Akdemir plingade till. Han hade fått frågan om han kunde få ner några rader om matchen. Men Narre hade rätt, han var inte bra på det, att få ner det i text. Något som han dock var bra på – det var fotboll. I gårdagens match. Den historiska matchen för FC Stockholm. Den första av förhoppningsvis många i Svenska Cupen, hade vunnit. En match där Narmasin Akdemir från sin högerbacksplats var en av de absolut mest lysande stjärnor. Inte ens en skimrande solnedgång kunde utmana honom där. Han var magnifik.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss