Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
NYHETER
Match mot IFK Uppsala och Coolbet ger ett skönt pirr.
lör 2019-03-23 | Simon Brännström

Det pirrade duktigt i hans åländska kropp. Pirr på ett skönt vis, varken läskigt eller spännande utan bara skönt. Han kände sig snygg också. Rätt bredaxlad, rutorna kunde nästan ses och håret svallade precis rätt. Det var som allt bara klaffade rätt för Eddy just nu. I veckan hade han kommit överens med Coolbet som ny huvudpartner – och kanske var det, det som pirrade så där skönt.
Läs mer ➝
Träningsmatch mot GUSK
lör 2019-03-16 | Simon Brännström

Idag ska FC spela träningsmatch, mot Gamla Upsala SK - Gusk! Kapten Mani Tourangs gamla lag. Vi beger oss till Uppsala och med en avspark 12:15 på Lötens IP. Efter veckans cupmatch mot Vallentuna på en isig och frusen konstgräsplan så är förutsättningarna bättre i idag. Mot Vallentuna fick FC inte in bollen trots ett stort spelövertag och totalt 24-2 i avslut! Idag hoppas vi på en bättre effektivitet.
Läs mer ➝
Vinst mot Vallentuna i cupen!
tors 2019-03-14 | Simon Brännström

Det var längesen Leffe hade fått läsa ett referat. I alla fall ett sånt där referat som hade lite fiktion i sig. Uppdiktat trams. Men nu var det nära det visste han. Efter en cupmatch där kölden bet sig fast i rosiga kinder. Som slutade med straffar. Där en domare viftade vilt med kort och blåste väldigt konstigt i pipan. Då måste det bara bli ett referat tänkte Leffe. Han pepprade på F5 några gånger. Då dök det upp. Referatet var här.
Läs mer ➝
Inför Vallentuna BK
tis 2019-03-12 | Simon Brännström

Ikväll är det cupmatch! Efter segern mot Ängby IF så väntar nu Vallentuna BK. Avspark 20:00 ute på Vallentuna IP. Det kommer bli en tuff och hård match, mot ett bra motstånd. Vallentuna kommer att få starta matchen med en bonusstraff då det skiljer en division mellan FC och VBK.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Täby FK
fre 2019-03-08 | Simon Brännström

Förra helgen vann vi en bra match mot Ängby IF med 4-2. Där ett av bortalagets mål var en så kallad bonusstraff. Under de 90 minuter plus stopptid, vann FC med 4-1. Trots en del slarv så tar vi ändå en gedigen seger och är vidare i cupen. Nästa match kommer att spelas på tisdag mot Vallentuna BK med start 20:00 på Vallentuna IP. Men först: Täby FK
Läs mer ➝
Anderas Holmberg är klar för FC Stockholm!
fre 2019-03-08 | Simon Brännström

Anderas Holmberg ansluter från Värmdö IF som spelade i Division 2 förra året. Holmberg som är fostrad i Hammarby sedan fyra års ålder är väldigt spelskicklig, med två bra fötter och en härlig blick för spelet. Han kan användas på många positioner och blir ett mycket bra tillskott till FC Stockholm
Läs mer ➝
Naramsin Akdemir är klar för FC Stockholm!
tis 2019-03-05 | Simon Brännström

Naramsin Akdemir som hunnit fylla 20 år är klar för FC Stockholm. En otroligt spännande och kraftfull ytterback som även kan spela centralt. Han ansluter från seriekonkurrenten Södertälje FK där han förra året spelade alla matcher som högerback i division 2. I Naramsin får vi en spelare som aldrig kommer ge upp!
Läs mer ➝
Truppen mot Ängby IF!
fre 2019-03-01 | Simon Brännström

Johan Mjällby har tagit ut en stark trupp imorgon. Vi vill inte riskera något så imorgon vilar kapten Mani Tourang efter en smäll på fotleden i förra matchen. då det är STOCKHOLMs CUP så får msn endast ha en matchtrupp på 16 spelare.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss