Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
NYHETER
Nytt avsnitt av vår podcast ute med Joel Ekstrand som gäst!
tis 2020-06-02 | Eddy Sjöberg

Nytt avsnitt av vår podcast "Surret på läktaren" finns nu ute hos Spotify, Acast och Podcaster. Denna gång gästades vi av nyblivne fotbollsagenten Joel Ekstrand med förflutet som spelare i AIK, Watford och Udinese.
Läs mer ➝
Målvakten Johannes Ström är klar för FC Stockholm!
fre 2020-05-29 | Simon Brännström

Lagom till att FHM förhoppningsvis ger klartecken till spel under dagen är vi glada att kunna presentera finländska målvakten Johannes Ström. Johannes ansluter från finska Vasa IFK, som spelar i Tvåan i Finland. Ström blir FCs sista pusselbit att få till en bra och konkurrenskraftig målvaktsuppsättning under 2020.
Läs mer ➝
FC:s egna podcast är live - pilotavsnitt finns ute att lyssna på hos Spotify och Acast!
sön 2020-05-24 | Eddy Sjöberg

I en intervju med Stefan Elfver nyligen avslöjades att FC är på gång med att starta en alldeles egen podcast i samarbete med sponsorn Dobb 2.0. Nu har dagen kommit och första avsnittet är släppt och finns ute att lyssna på.
Läs mer ➝
Tobias Waldenström Soldati är klar för FC Stockholm!
tors 2020-04-30 | Simon Brännström

Mitt i rådande pandemi försöker vi göra det vi kan för att berätta positiva saker. För precis som ett välkänt företag säger i sin reklam "While the world waits... let's remember, now is the time to keep moving, to pull together, to share skills, positivity and hope. We are the #hometeam... - We will get through this together, and when that time comes, we will be ready". Och jävlar vad vi håller med. Vi ska igenom, och då ska vi vara redo. Därför är det väldigt härligt att kunna berätta att vår sista pusselbit bland våra mittbackar nu är löst.
Läs mer ➝
Sportchefen Elfver om covid-19, kommande säsong och vad som är på gång bakom kulisserna
tors 2020-04-23 | Eddy Sjöberg

En del har hänt i FC:s egna fotbollsvärld den senaste tiden, som en följd av covid-19. Seriepremiären har skjutits upp, enkelserie är beslutat och seniora träningsmatcher är förbjudna att spelas för tillfället. Därför har vi i samma veva passat på att byta några ord med sportchefen Stefan Elfver för att bli uppdaterade om status och läget i FC i dessa minst sagt märkliga tider.
Läs mer ➝
Alex Douglas är klar för FC Stockholm!
tors 2020-04-02 | Simon Brännström

FC är oerhört glada att kunna presentera den väldigt spelskickliga mittbacken Alex Douglas. Alex ansluter från spanska laget CD San Rouqe De Lepe, men det är i Hammarby som han har fått sin fina fotbollsutbildning, som lett till flera landskamper på ungdomsnivå och ännu ett bevis på hans talang var när han som sjuttonåring fick följa med på Hammarbys försäsongsläger till Turkiet.
Läs mer ➝
Referat FC Stockholm-Täby FK 3-2
lör 2020-03-28 | Eddy Sjöberg

Dagens träningsmatch mot Täby FK slutar med FC-vinst och slutresultatet blir 3-2. En match som spelades i vårsolen där FC dagen till ära spelade i sitt nya vita matchställ som glänste i solen. Även FC:s spel för dagen glänste, vilket var glädjande att se och det finns mycket positivt att ta med från dagens "genrep" inför nästa match mot Enskede IK i Stockholms Cup.
Läs mer ➝
Inför FC Stockholm - Täby FK
fre 2020-03-27 | Eddy Sjöberg

Imorgon möter vi division 1-laget Täby FK på Stadshagens IP. En match som var planerat att vara ett klassiskt genrep för att finslipa det sista inför stundande seriepremiär. Men situationen har förändrats. Matchen kommer dock spelas som att ingenting har hänt, men istället för ett genrep inför seriepremiär så blir det en del av förberedelserna inför stundande match i Stockholms Cup mot Enskede IK.
Läs mer ➝
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 8 aug 16:00
Fagersta Södra IK
Seriematch
Onsjövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss