Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Daniel Nannskog ny huvudtränare för FC Stockholm!
fre 2014-12-19 | Simon Brännström

Att en person som Daniel Nannskog skulle ta över FC, fanns inte på kartan för några år sedan. När nu alla detaljer är satta och vi kan gå ut med detta så är det verkligen som en dröm som blivit sann. Förutom att Daniel är en fantastiskt människa och person är hans fotbollskunskaper enorma. Redan från dag märktes det att Nannskog är en vinnare och kommer att bli en fantastiskt tillgång till FCs mål mot avancemang till division 3

Hela klubben sjuder av självförtroende och revanschlusta från förra säsongen – när sedan Nannskog träffade spelarna för första gången i månadags var det tydligt att detta var en “match made in heaven”.

Vem är då Daniel Nannskog?
- En TV-profil som blev älskad under fotbollsEM 2012 av svenska folket och numera är en expert i fotbollskväll – men det är inte på grund av hans träffsäkra surr i TV-rutan som vi ville ha honom.
Utan för hans enorma kunskaper i fotboll och hans ledaregenskaper.

Nannskog slog igenom ordentligt i Norge efter sina 2,5 år i Kina. Tiden i Stabaek har i stort sett gjort honom odödlig i vårt grannland. Han har vunnit skytteligan två år, han har blivit utsedd till den bästa utländska spelaren genom tiderna i Tippeligan och burit fram Stabaek till flera guld.

Som tränare är han relatvit novis men under en säsong ledde han Stabaeks B-lag som huserar i liknande Division 1 i Sverige, med ett ungt lag blev säsongen en fullträff och alla mål infriades.

Daniel tillträder som huvudtränare genast och är i full sjå att sätta planeringen för säsongen 2015.

Förra säsongen var ett misslyckande i FCs ögon, då våra mål inte nåddes. Men i efterhand var nog målen allt för högt ställda och vi i FC var lite för naiva i tron om att det skulle bli en lätt resa. Ett år i division fyra visade sig vara bra mycket tuffare än vi trott och många av våra motståndare var minst lika bra som oss – om inte bättre.

Det kommer en längre intervju med Daniel Nannskog senare där vi går in på djupet, men han säger så här:

”Jag har tidigare berättat att jag vill prova på tränarrollen. Jag gjorde det ett år i Stabæk för deras B-lag, och fick feeling. Nu ser jag verkligen fram emot att än en gång få känna pulsen som jag har saknat och jagandet efter tre poäng varje vecka. Målet är självklart att avancera till division 3, men jag har verkligen förstått att det är tuff serie och vi måste stå ödmjuka i konkurrensen. Då jag kan fortsätta precis som vanligt på SVT och kombinera det med FC känns det här som den ultimata lösningen. Det ska bli så härligt att få tillbaka pulsen och jag är otroligt laddad för uppgiften” - Daniel Nannskog.

Hela FC känner att det här är precis vad vi behöver. Precis det vi vill, och precis den tidiga julklappen som vi längtat efter.

Välkommen hem – Daniel Nannskog
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss