Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Vinst mot Järla IF!
lör 2015-04-18 | Simon Brännström

FC vinner den svåra bortamatchen mot Järla IF med 2-1 där vinstbollen trycks in i matchens sista minut hårt och resolut av mittbacken Andreas Karlsson.
Det var inte den vackraste av fotbollsmatcher trots att solen valde att värma ibland. Men det är en fantastisk skön känsla när FC vinner en jämn hård kamp - speciellt när Järla mycket rättvist får in 1-1 i 84;e minuten. Trots att vinsten kanske inte var rättvis, så var det enormt härligt att se att vi inte viker ner oss utan kör vidare och krigar till vinsten blir vår.
Farid Hafsia och Hristos Kitsos var väldigt bra idag men Matchens Sheriffer är:
Johan Sund som trycker in 1-0 och vinner alla dueller.
Andreas Karlsson som är matchvinnare med sitt mål och annars felfri - och FCs egna katt; Simon Röse som var en jätte i mål, med en fantastisk assist.
Redan på torsdag nästa vecka är det ännu en svår bortamatchmot ännu en titelkandidat: Värtans IK.
I denna serie får man aldrig vila utan nu ligger fokus redan på torsdag.


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss