Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Anton Sandberg Magnusson är klar för FC Stockholm!
mån 2016-02-22 | Simon Brännström

En helt fantastisk värvning. Att Anton som i fjol spelade i Superettan och i Division 1, och året innan spelade i Allsvenskan med BP väljer att spela för FC Stockholm 2016 visar att vi verkligen är på rätt väg. Anton är egentligen för bra för den här nivån, men det är i år som han ska hitta tillbaka till glädjen i fotbollen och få fart på målproduktionen! Något som redan har börjat!

Anton föddes sen i augusti 1993, fotbollskorna sattes på direkt. Anton som är barnbarn till en av Sveriges största spelare genom tiderna: Gösta ”Knivsta” Sandberg och även son till Berndt Magnusson som har flest matcher någonsin i BP-tröjan så blev karriärvalet inte särskilt svårt.

Så från barnsben blev han fostrad i den rödsvartrandiga tröjan i Brommapojkarna. Där han genast visade att hans fotbollsgener var av allra bästa sort. Han utvecklades snabbt till att bli en notorisk målskytt.
17 år gammal och året 2011 togs han upp i BPs A-trupp för att se och lära, men Anton visade snabbt att han skulle vara att räkna med. Han skulle ta en plats, och debuterade samma år med BP i Superettan.
Under den här tiden var Anton given i de svenska ungdomslandslagen och gjorde över 22 framträdanden i Blågult.

Anton blev sedan en självklar kugge i Brommapojkarna, med sin oömma spelstil och fantastiska djupledsspel blev han en enorm tillgång. Konkuresen var stenhård i BP under den här tiden. Spelare som Pablo Pinones-Arce, Andreas Eriksson, Andreas Haddad, Victor Söderström, mfl. Debuten kom ändå i första matchen i Allsvenskan, i den 75:e minuten bytte han av Nicklas Bärkroth och såg till att BP lyckades rädda en poäng i hemmapremiären efter ett sent kvitteringsmål.
Hemma mot Helsingborg i några omgångar senare fick Anton förtroende att spela från start, trots sin unga ålder var Anton med och konkurrerade om en startplats inför varje match.

När året var slut så kände Anton att han var sugen på en ny utmaning i sitt fotbollsliv. Valet föll på Varberg i Superettan. Där skulle han återförenas med bästa vännen Robin Tranberg och han var tänkt att ersätta skyttekungen Gabriel Vanneyr.
Sejouren i Varberg blev ettårig och i fjol så gick han till den forna storklubben Örgryte IF och för spel i Division 1.

Men nu är det 2016, och Anton Sandberg Magnusson har valt att flytta hem till Stockholm igen.
Han har valt FC Stockholm som nästa adress. Inte för att slappna av, eller trappa ner på fotbollen. Utan för att utvecklas och hitta målet än en gång. Att få jobba nära Daniel Nannskog, FC Stockholms tränare som verkligen vet hur man gör mål.
Daniel blev utsedd till Norges genom tiderna bästa utländksa spelare, efter sina år och mängder av mål i Stabæk. Så att Daniel kan hjälpa attt utveckla Anton till en ännu bättre forward är det ingen som tvekar på.

Daniel Nannskog säger själv om värvningen om Anton:

"Det här är en Stor värvning! Anton är en forward som brinner för fotbollen! En forward som löper mycket i djupled. Fin avslutsteknik! En kille som kräver mycket av sin omgivning och som ställer stora krav på sig själv. En kille som kommer till oss för att hitta glädjen till fotbollen igen och sätta fart på karriären igen! Anton har på inget sätt gett upp elitfotbollen och det är precis sådana spelare vi vill ha in i FC!"

Anton har redan hunnit med två matcher. En träningsmatch mot Aspudden Tellus där han gjorde viktiga 1-0, och senast igår när han bombade in fyra mål i matchen i Stockholms Cup. Ett skott i krysset med yttersidan. Ett hårt skott med insisdan av foten, en stenhård frispark och nickmål. Anton har redan börjat leverera, och det är vi säkra på att han kommer fortsätta att göra!

Varmt välkommen hem till FC Stockholm Anton Sandberg Magnusson!

Tidigare klubbar:
- 2010: Brommapojkarna IF (Junior)
2011: Brommapojkarna IF (Superettan)
2012: Brommapojkarna IF (Superettan)
2013: Brommapojkarna IF (Allsvenskan)
2014: Varbergs IF (Superettan)
2015: Örgryte IF (Div 1)
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss