Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför Lindö FF - FC Stockholm
fre 2016-04-29 | Simon Brännström

Årets första, och FCs första ordentliga bortamatch är här. Imorgon går bussarna ner till Norrköping och City Gross Arena. Vi ska möta Lindö FF och bygga vidare på det som Filip Bergman och Jannis Pappas byggt upp. Redan på kort tid har de lyckats sätta sin egen prägel på laget och i förra omgången, och speciellt under den första halveken visade FC upp den bästa fotbollen på mycket länge.

FC har startat strålande rent poängmässigt och delar förstaplatsen i tabellen med storfavoriten IFK Haninge. Hittills har vi gjort två bra halvlekar och två mindre bra, imorgon är planen att göra en riktigt bra insats under hela matchen.

FC har tränat hårt under april, trots att planen som varit tillgänglig inte varit ultimat. Men nästa vecka flyttar vi in på en av Sveriges absolut finaste arenor och naturgräs - då Kristinebergs IP öppnar. Då blir det helt andra förutsättningar och Filip Bergman kan fortsätta att utveckla FC i rätt riktning.

Förra matchen så slogs Älta tillbaka med 2-1. En vinst som borde har varit betydligt större, och det blev onödigt jämnt i slutet. Johan Sund var tillbaka i startelvan och stärkte verkligen sina chanser att få starta igen då hans insats var magnifik. Några andra som utmärkte sig var mycket duktiga Sami Nador och Robert Damberg.

Avspark är 14:00 imorgon på Citygross Arena, Norrköping!Motståndarna
Lindö FF kommer från två förluster, detta dock mot två lag som är tippade i toppen. I premiärmatchen förlorade man hemma mot IFK Haninge med 2-0, och i förra omgången förlorade man borta mot Foc Farsta med 2-1. Därför vet vi att vi kommer möta ett mycket revanschsuget och laddat lag imorgon. Lindö är ett av lagen i serien som har den absolut yngsta truppen där större delen av spelarna är mellan 17-19 år.

Statistiken
Detta blir första gången lagen möts.

Skade- och frånvaroläget
Martin Jatko, knäskadad.
Linuns Karlsson, knäskadad.
Felix Jonsson, knäskadad.
José Monterio, fotskadad.
Hristos Kitsos, ej tillgänglig
Joseph Borras, fotskadadInfo:
När: Lördag 30:e april
Avspark: 14:00
Var: Citygross Arena, Norrköping
Väder: Valborg bjuder självklart på sol. Eller eld. Men inte bengal.
Odds från Bet365: 1: 5.00 X 5.50 2: 1.36Truppen:
Simon Röse
Jorge Korre Arancibia Fuentes

Andreas Karlsson
Sami Nador
Farid Hafsia
Robert Damberg
Linus Hallström
Robin Wikman

Filip Lindmark
Mani Tourang
Fredrik Thunberg
Mikael Erstadius
Johannes Grahn
Dany Poles
Love Lidström

Anton Sandberg Magnusson
Ivan Tedengren
Johan Sund


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss