Johan Mjällby visar upp 2020:s matchtröja
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets bortaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Trosa Vagnhärad SK
fre 2016-05-06 | Simon Brännström

Imorgon klockan två, öppnar äntligen klassiska Kristinebergs IP sina portar. Gräset är grönare än grönt, och är i perfekt skick. Solen kommer att gassa, spelarna är laddade och FC ska ta emot Trosa Vagnhärad.
Vi kommer från en tuff bortamatch mot Lindö FF där slutresultatet skrevs till 2-0. En match där Johannes Grahn och Filip Lindmark var outstanding och Love Lidström gjorde comeback efter en lång tids frånvaro.


Att vi efter tre omgångar skulle ha full pott, var det nog inte många som trodde på - vi har dock aldrig tvekat på våra spelare, men vi vet att vi bara är i början på vår resa. Vi måste gå in i varje match med samma koncentration som vi har gjort hittills, annars blir vi straffade direkt.

Filip Bergman fullkomligt lös igår i kvällssolen. Det såg ut som om han ville börja spela själv igen. Det är lite det som är Kristinebergs charm. När du väl kommer ut på den fantastiska mattan så blir fotbollen helt plötsligt något annat, den blir på riktigt.
Därför är det så otroligt kul att se spelare som Filip Lindmark, Sami Nador, Anton Sandberg-Magnusson, Joseph Borras och resten av våra nya spelare - springa runt på gräset, som nyförälskade fotbollsspelare. De fann verkligen kärleken igår, efter månader av hårt plastgräs, vinande vind och snö.

Imorgon 14:00 så drar omgång 4 i Division 3 Södra alltså igång. Det är FC Stockholm - Trosa Vagnhärad SK, och Kristinebergs IP är arenan.
Det kommer inte vara något inträde om man inte vill. Affe kommer stå och briljera i kiosken och solen kommer GARANTERAT att lysa. För så är det, det är alltid sol när FC spelar.

Se till att ni dyker upp imorgon, finns inte en bättre uppladdning, eller avslut på en lång helg. Fotboll, sol, FC, kanske en öl eller två, kanske lite korv, en läsk, en juice, en glass - och mål, massor av jävla mål.

Välkomna!


Motståndarna
Trosa-Vagnhärad kommer förmodligen bli vår tuffaste motståndare hittills i serien. Just nu ligger de på en 7:e plats i tabellen. De spelade första matchen hemma mot duktiga Järna och fick med sig 1-1. Därefter mötte de seriens stora favoriter IFK Haninge och förlorade med hela 5-1. Dock så var matchen mycket länge en jämn kamp. Det var först när Trosa satsade allt framåt i slutet som Haninge kunde gå från 2-1 till 5-1 på kort tid. I förra omgången hemmaslog de topptippade Foc Farsta med 2-1. Därför vet vi att vi verkligen måste följa vår plan och våra förberedelser inför morgondagen. Annars kommer vi inte ligga kvar i toppen av tabellen.

Trosa Vagnhärad och FC Stockholm har ganska lika trupper rent åldersmässigt, där inte det är ungdomen som härskar utan mer erfarenhet.
Till årets säsong lyckades de med en fin värvning i Rabi Elia som spelade många år i Syrianska - det blir en match - i - matchen mellan honom och vår Johan Sund .


Statistiken
Detta blir första gången lagen möts.

Skade- och frånvaroläget
Martin Jatko, knäskadad.
Linuns Karlsson, knäskadad.
Felix Jonsson, knäskadad.
Hristos Kitsos, ej tillgänglig
Ivan Tedengren, ej tillgänglig
Mani Tourang, skadadInfo:
När: Lördag 7:e maj
Avspark: 14:00
Var: Kristinebergs IP, Kungsholmen
Väder: Det är ett fantastiskt drömväder på gång.
Odds från Bet365: ingen uppgiftTruppen:
Simon Röse
Jorge Korre Arancibia Fuentes

Andreas Karlsson
Sami Nador
Farid Hafsia
Robert Damberg
Linus Hallström
Jose Monteiro
Joseph Borras Petersson

Filip Lindmark
Fredrik Thunberg
Mikael Erstadius
Johannes Grahn
Dany Poles
Love Lidström

Jousef Varli
Anton Sandberg Magnusson
Johan Sund

Vi ses imorgon!
#motdiv2


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 15 aug 14:00
Fanna BK
Seriematch
Kristinebergs IP
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss