Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Newroz FC
fre 2017-04-28 | Simon Brännström

Förra matchen slutade inte som planerat. Vi leder matchen med 1-0 när klockan tickar upp på stopptid, och på något sätt förlorar vi matchen med 2-1. Nu är den matchen historik och vi blickar framåt. Vi vet vart vi vill, och dit ska vi! Imorgon klockan 14:00 möter vi Newroz FC, på Stora Essingen.

Otroligt glädjande att se att Johannes Grahn gör årsdebut och att Jose Monteiro, Love Lidström och Linus Smedjegården är tillbaka igen efter sjukdom och skada. Det sprudlar revansch i gruppen nu, efter matchen mot Hanvikens SK. Imorgon ska dessa känslor ge oss tre poäng.

Det bästa med veckan är dock att Stockholm Stad med Jonny Costmar och Åke Lagergren i spetsen har meddelat att Kristineberg IP öppnar nästa vecka. Detta är en av de vackraste och bästa gräsplanerna vi har. Så nästa vecka flyttar vi äntligen hem igen efter en lång vinter, första hemmamatchen på Kristinebergs IP är lördag 13:e maj, med Supporterbar på plats, och varmt, vackert väder! Skriv upp det i kalendern redan nu!


Tränare Anders Wasserman kommenterar matchen i morgon följande:


"Efter en bra träningsvecka så är vi tillbaka på spåret mot målet. Jag förväntar mig att vi tömmer oss totalt i morgondagens match och lämnar allt ute på planen."


Motståndare:
Newroz FC kommer efter en vinst mot Järna SK, med 1-0 där man gjorde mål på straff. Det är ett bra lag vi kommer att möta imorgon. Är det samma inställning som mot Hanvikens SK så kommer vi inte lyckas vinna matchen. Detta är upp till oss


Info:
Avspark: 14:00
Arena: Stora Essinge IP
Väder: Valborgläckert. Sol.
INträde: Fritt inträde.
Övrigt: Svårt med parkering intill arenan, så kommer ni med bil är det bäst att parkera nere på stora vägen. Kommunalt = Blå buss 1, mot Stora Essingen och ändstation.

Truppen:

Simon Röse

Rickard Cederqvist
Jose Monteiro
Linus Karlsson
Harun Bircan
Linus Smedjegården
Tobias Franzen
Mani Tourang (C)
Brasse Wallefelt
Max Axelsson
Johannes Grahn
Jimmie Engqvist
Taner Kocak
Love Lidström
Sencer Soguk
Anton Sandberg Magnusson
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna