Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Tidig seriefinal
tors 2017-05-04 | Simon Brännström

En härlig vinst mot Newroz FC på Essinge IP i lördags. Taner Kocak gjorde årsdebut och låg bakom två av målen, och var en av matchens absolut bästa spelare. Matchen slutade till slut med 3-1, där sifforna kunde varit större efter två ramträffar av Mani Tourang och Johannes Grahn.

Mani Tourangs ramträff var förmodligen årets snyggaste. En klockren bicykleta från straffområdslinjen, som sitter stenhårt i ribbkrysset.

Nu har FC äntligen flyttat in på Kristinebergs IP igen. En efterlängtat inflytt. Gräset är fantastiskt och vädret likaså. Första hemmamatchen där blir den 13:e maj.

Nu till lördag och bortamatch mot storsatsande IFK Stocksund. Laget som slog ihop sig med Juventus IF från Västerås och fick på så sätt en gratisplats i division 3. Ett helt nykomponerat lag har verkligen leverarat i år, och har tre raka vinster och är de stora favoriterna att ta hem serien tack vare deras hårda satsning.

Därför kommer det på lördag bli en av de tuffaste matcherna på hela året. Avspark är 16:00 på Danderyd Arena. Kom dit och stöd oss! Vi behöver allt hjälp vi kan få!Motståndare:
IFK Stocksund har startat bra, och har tre raka vinster. Bland annat 5-3 mot Farsta på bortaplan. Senast vann de mot Järna IF med 5-1 men en match som länge var jämn, där det rann iväg på slutet.
IFK Stocksund satsar ungt och har många skickliga spelare i sitt lag.


Info:
Avspark: 14:00
Arena: Danderyd Arena
Väder: Råvarmt


Truppen:

Tas ut under fredagen och presenteras på Facebook
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna