Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Ängby IF
tors 2017-08-24 | Simon Brännström

Nu är det jobbigt jämnt i slaget om kvalplatsen till division 2. FC ligger fortfarande tvåa och har allt i egna händer men både Newroz och Foc Farsta flåsar där bakom. I förra omgången mötte FC ett för dagen mycket bra och disciplinerat Konyaspor som krympte ytorna och visade hjärta hela matchen igenom. Den slutade 0-0 där de individuella misstagen var orsaken till att bollen inte ville in.
Nu är det en ny dag, en ny match och nya förutsättningar. Bara det att caféet är öppet på Krillan igen och att nykokat kaffe än en gång kan få sprida sin arom. Drömmatch! Motståndarna är Ängby IF, laget som alltid lyckas ställa till det för FC. Först spräcker de sviten med 55 matcher i rad utan förlust. Ett rekord som är bäst i Sverige genom tiderna. Sen går de och vinner på Stockholm Stadion inför 2000 besökare, och i våras så kvitterade de i slutminuterna. Nu får vi visa vilka som är bäst på hemmaplan.
Avspark är 14:00 på Kristinebergs IP, där gräsmattan är fullständigt magiskt. Se till och kom och stå upp för FC, och ha en härlig sensommardag!


Sportchef Stefan Elfver kommenterar matchen:

"Vi har inte fått med oss de poängen som vi hade räknat med under året. Men det är nu sanningen. Och den får vi ta till oss. Nu måste vi knyta näven och stå upp för varandra, varje match, varje stund. VI hade helst velat kriga mot Stocksund. Nu blir det om kvalplats istället – och när vi tar den så ska vi ta revansch för fjolårets vidriga förlust mot Södertälje. I år ska det fan bli revanschens år. Och vi har gjort ett jäkligt spännande nyförvärv som jag hoppas hinner bli spelklar till matchen. Han blir garanterat seriens bästa spelare på hans position"


Motståndare:
Ängby är indragna i bottenstriden. Där fyra andra lag finns. Endast tre poäng skiljer mellan dem. Därför är varje poäng extremt viktiga om Ängby vill fortsätta spela division 3 nästa år.


Info:
Avspark: 14:00
Arena: Kristinebergs IP
Väder: Dröm

Truppen:
Tas ut under fredagen.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB