Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
2017 års Sponsorpris - Genom SP3 AB
mån 2018-01-08 | Simon Brännström

Varje år så utser SP3 AB och VD Daniel Pernsköld en spelare som får utmärkelsen "Årets Sponsorpris". SP3 har varit med och sponsrat FC Stockholm sedan första året, och Daniel är förmodligen en av de som har sett flest matcher under åren. Därför känns det väldigt kul att han och SP3 vill ge ett eget pris varje år.

Årets movivering:
"I år vill vi på SP3 ge ett pris till en spelare som alltid spelar för FC. Som alltid för FC framåt. En spelare som visar karaktär när det går tungt och en spelare som leder sina medspelare. 2017 var andra året jag såg honom i FCs färger. Men första året med en bindel. En bindel som han burit med bravur.
SP3:s sponsorpris går till FCs kapten och fantastiska människa: Mani Tourang!"


SP3är ett entreprenadföretag med tre verksamheter i ett som utför byggproduktion, ombyggnad och service. Företaget har funnits sedan 2005 med flera stora aktörer på byggmarknaden.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB