Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Olle Freiman är klar för FC Stockholm!
fre 2018-02-23 | Simon Brännström

FC Stockholm har gjort klart med 22 åriga Olle Freiman! Rospiggen Freiman är uppvuxen på ön Singö i Roslagensskärgård. På soldränkta badklippor tog fotbollskarriären sin början. Laget blev Väddö IF. Till träningarna tog han sin lilla styrpulpet och hoppade i vågorna.

Freiman flyttade sedan till Norrtälje, och då blev det självklara valet BKV Norrtälje och spelade där i tre år, innan flytten gick vidare till Uppsala och IK Sirius. När sedan andratränaren i Sirus tog över Täby FK, ville Olle följa med och spelade där i två säsonger.

Senaste året har Freiman dock spelat i Erikslunds IF för att hitta glädjen till fotbollen igen.

Men nu är han klar för FC Stockholm och redo för nya äventyr. Utan styrpulpet.
Olle Frieman är en stor och stark offensiv kraft som är bäst på en kant. Med två fina fötter och ett härligt driv kommer han vara en stor tillgång i jakten på poäng.


Sportchef Stefan Elfver:

Jag hade fått många fina vitsord kring Olle innan han skrev på. Under en månads provspel så blev det bara klarare och klarare att han var en spelare vi ville ha. Han har en väldigt bra fysik och kommer passa perfekt i det sätt som våra tränare vill spela på. Både i vår offensiv men även defensiv. Känns väldigt skönt att få in en Olle till FC.

Varmt välkommen Olle!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna