Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Stockholm Cup - Foc Farsta
sön 2018-02-25 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för tävlingsdebut under säsongen 2018. Foc Farsta står för motståndet. Det är Stockholms Cup som går av stapeln. En Cup som FC alltid går in för att vinna, men det har vi inte lyckats med än. Närmast var för två år sedan då vi kom till semifinal men förlorade mot nyblivna seriekollegan Tullinge IF. I fjol åkte vi ut i första omgången mot division 2-laget Aspudden Tellus - som sedan gick hela vägen till final.

FC har endast hunnit med en träningsmatch så här långt och då blev det vinst med 6-1 mot Ängby IF. Tyvärr blev det ingen genrep innan dagens match då Hanvikens SK för andra gången i rad bokade av en planerad träningsmatch samma dag. Som tur är har träningarna varit av hög kvalité och våra provspelare har varit riktigt bra. Förutom våra två nyförvärv Victor Forssell och Olle Freiman, har även Linus Hallström kommit tillbaka efter en sejour i Älvsjö AIK. FC har även gjort klart med två nya spelare som kommer att presenteras i veckan, dessa två stjärnor är dock ej spelklara till dagens match.


Motståndare:
Foc Farsta och FC har mötts många gånger. Förmodligen är Foc Farsta det lag som FC mött flest gånger av samtliga motståndare. Det vi vet är att det alltid blir tuffa och jämna matcher. Foc Farsta har spelat tre träningsmatcher i år där de har gjort bra ifrån sig:
Huddinge: 3-1
Spårvägens FF: 5-1
Apsudden-Tellus: 0-1

De har även tagit tillbaka sin nygamla tränare Robert Issesund.


Info:
Avspark: 16:00
Arena: Stadshagens IP
Väder: Krispigt, kallt, vitt.
INträde: Fritt

Truppen:

Målvakter:
Simon Röse
Kristijan Opcak

Försvarare:
Farid Hafsia
Linus Smedjegården
Mårten Nordbeck
Victor Forssell
Linus Karlsson

Mittfältare:
Max Axelsson
Filip Lindmark
Jimmie Engqvist (C)
Olle Freiman

Forwards:
Taner Kocak
Johannes Grahn
William Olsson Lejeune
Linus Hallström


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna