Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Träningsmatch mot Täby FK
fre 2018-03-02 | Simon Brännström

Nu när våren aldrig har varit längre bort så passar FC på att spela sin andra träningsmatch för säsongen. Klockan 12:00 imorgon lördag spelar FC mot Täby FK på Stadshagen. Vi kan lova riktigt kallt väder, och kanske en del sol - och förmodligen rätt bra fotboll i högt tempo. Det brukar nämligen vara det när FC och Täby möts.

I fjol slutade matchen 4-3 till FC efter tre sanslöst snygga mål av Anton Sandberg-Magnusson och med vår gamla målvakt Jorge Fuentes som högerytter - imorgon kommer dock ingen av dessa herrar spela, men en hel del andra spännande namn. Nya som gamla.

I FC undslapp vi den klassiska måndagsångesten, efter vinsten mot Foc Farsta i söndags. Både en vinst och en match som bådade gott inför säsongen. Tränarna har fått ihop laget bra och trots Kung Bores blitzkrieg mot våren så är harmonin hög.

Imorgon kommer vi matcha bästa möjliga lag vi har att tillgå för stunden. Vi har tre provspelare med i truppen, som vi hoppas att inom kort kunna göra dem till permanenta FC-spelare.

Det kommer även bli en härlig match i matchen mellan nyförvärvet Victor Forssell och hela Täby FK. Victor anslöt nämligen precis från just Täby FK, och var där en viktig pusselbit och den spelare som spelat flest matcher. (68 stycken)Motståndare:
Täby FK vann i fjol division 3 Östra Svealand och spelar i år för första gången i division 2. En väldigt välförtjänt plats. De är otroligt duktiga att fostra talanger och sedan få in dem i A-laget. Deras juniorer spelare även i Allsvenskan och Täby har verkligen börjat bygga på något stort.

FC och Täby brukar mötas på försäsongerna, hittills är FC obesegrade - men det har alltid varit jämnt, och Täby brukar alltid starta i ett extremt högt tempo och press.


Info:
Avspark: 12:00
Arena: Stadshagens IP
Väder: Krispigt, kallt, vitt.
INträde: Fritt

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 23 feb 12:00
Huddinge IF
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna