Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Tvåveckors summering och kommande träningsmatch mot Vendelsö IK
fre 2018-03-16 | Simon Brännström

Det har hänt en hel del hos FC de senaste två veckorna. Nästan allt förutom löpande uppdateringar. FC har hunnit med ett miniläger i Västerås, och även att vinna mot Värmdö IF med 2-0. Även i den andra tävlingsmatchen för säsongen så håller FC tätt bakåt, och visar på en härlig offensiv. Imorgon väntas en hård träningsmatch borta mot Vendelsö IK.

När FC mötte Värmdö IF så var det ett helt annat FC än mot Täby FK i träningsmatchen. Startelvan var i stort sett detsamma, men hur laget spelade var mil ifrån debaclet. Filip Lindmark slog säkert in en straff, stenhårt i krysset, ribba, ribba-in. Sedan anföll FC gång på gång, och i matchminut 27 trycker lagkaptenen för dagen Jimmie Engqvist in en sträckt vrist upp i nättaket.
Resten av halvleken var FCs och det var bud på en hel del fler mål - i andra halvlek så blev det inga fler mål, men FC spelade fortfarande väldigt bra fotboll och våra mittbackar för dagen: Linus Karlsson och Heradi Simba var fullständigt lysande.

Slutresultatet blir alltså 2-0 till FC, och vi avancerar till den sista omgången i Stockholms Cups A-slutspel. I den sista omgången möter vi Huddinge IF som kommer bli en väldigt svår motståndare.

Förra helgen tillbringades i Västerås. Först en kall träningsmatch mot IK Franke, där FC är det bättre laget och under 90 minuter och vinner tillslut rätt komfortabelt med 2-1. Siffror som både borde och kunde ha varit större.
Målskyttar för dagen var: Max Axelsson och William Lejeune.
Sedan en härlig kväll som blev bra mycket bättre än lyckad.

Inför Vendelsö IK

Imorgondagens match möter vi Vendelsö IK som leds av duktiga Bonny Sundin. Vendelsö huserar i division 4 mellersta och har som målsättning att vinna serien, och avancera till division 3. Förra året slutade de på en fjärdeplats. De har redan hunnit med fem träningsmatcher under året och vunnit samtliga, t.ex mot Spårvägens FF och Värtans IK. Trots att det skiljer en division mellan FC och Vendelsö så kommer det vara jämnt imorgondagens drabbning ute på Torvalla IP.
Avspark: 14:00

Läget i truppen:

Vi kommer att ha ett antal provspelare med imorgondagens match, spelare som är väldigt intressanta för FC och som förhoppningsvis kan bli permanenta hos oss.

Tränare Patrik Sandberg kommenterar läget följande:
Läget i truppen är bra. Vi har hittat tryggheten i vårt spel.Denna vecka har det dessvärre varit ganska stor frånvaro. Sjukdomar, skador och andra ursäkter som har varit orsaken till mindre antal spelare på träningarna.
Kan behövas plocka in några ytterligare spelare på vissa positioner på grund av skadesituationen men kraven på dessa spelare kommer vara stora. De ska in och leverera på en gång.


Övrigt:
Vi söker fortfarande personer som vill bli en del av FC Stockholm och jobba ideelt med oss. Vi behöver stärka upp med en lagledare och även någon som kan hjälpa och underlätta arbetet för våt största stjärna genom tiderna: Leif Persson

Info:
FC STOCKHOLM - Vendelsö IK
Arena: Torvalla IP
Avspark: 14:00

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB