Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Heradi och Charles JR Simba är klara för FC Stockholm!
fre 2018-03-23 | Simon Brännström

Det var längesen FC hade ett brödrapar. Patrik och Tomas Engström. Jonas och Joakim Sjölin. Nu är vi äntligen med bröder igen. Heradi och Junior Simba är klara för FC Stockholm. Båda ansluter från Håbo FF som i fjol spelade i division 2. Båda spelarna är spelklara och har faktiskt redan debuterat och gjort det riktigt bra.

Charles Junior Simba som är den yngre, född -88 fostrades i Djurgårdens IF och gick hela vägen upp till A-laget, seniorspelet började med en utlåning till Vasalunds IF som var DIFs samarbetsklubb, året efter köptes han av Superettanlaget Jönköping Södra och där han tillbringade två år. De senaste fem åren han spelat i Tenhults IF (förutom en snabb visit i Håbo FF)

Junior är en härlig spelartyp och är tilltänkt att ge oss en extra styrka i anfallet, främst centralt men även ute på på någon av kanterna.

Storebror Heradi är en välväxt och spelsäker mittback. 2011 gjorde han succé i Enköpings SK och tog med dem upp i division 1. Senaste åren har han hjälpt sin moderklubb Håbo FF upp i divisionerna. När han kom tillbaka låg de i Division 5 S Uppland, och i fjol hade han spelat upp dem till division 2.

Både Junior och Heradi är fantastiska fotbollspelare, men de är även två väldigt bra karaktärer och har redan blivit ledargestalter och väldigt omtyckta i klubben.

Vi är väldigt glada över att ha dem hos oss.

Sportchef Stefan Elfver:

Första gången jag fick kontakt med Heradi var när vi träffade deras tredje bror som också är en fantastisk spelare, Mtaka Simba – redan vid det mötet så fick jag extremt bra känsla för Heradi, och ville ha honom till FC. En väldigt bra mittback som styr sin backlinje. Charles är en härlig forward som både kan spela som target och eller hota i djupled. Två klassförvärv helt enkelt.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB