Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Mathias Jung är klar för FC Stockholm!
ons 2018-03-28 | Simon Brännström

Igår så vann FC Stockholm mot division 2-laget Huddinge IF i en mycket imponerande 4-1 vinst. Det var den sista omgången i Stockholms CUP A-Grupp. Nu väntar kvartsfinal i slutspelet. Under matchen igår fanns det en lysande stjärna på mittfältet, under hans första tävlingsmatch för FC var han planens stora gigant! Mathias Jung!

Mathias Jung som är från Kalmar och född 1993 är en otroligt spelskicklig mittfältare, med en fantastisk vänsterfot. Det var just i Kalmar FF som han slog igenom som fotbollspelare. Redan 2009 var han och med och vann Gothia Cup på ett knökfullt Heden. Motståndarna var Paris FC och Jung var matchens gigant.

Han ansluter till FC från KSF Prespa Birlik i Division 2 Östra Götaland, där han tillbringat senaste året. Innan dess var det; IFK Malmö, IFK Berga och Oskarshamns AIK.

Sportchef Stefan Elfver om nyförvärvet:


Mathias har tränat med oss ett tag, och har faktiskt även spelat en match innan med. Han har varit väldigt bra på träningarna och vi har alltid vetat att det är en otroligt bra fotbollspelare vi får till oss. Men så bra som han var igår, det visste vi faktiskt inte. Han fullkomligt dominerade mot Huddinge IF. Andra halvlek stod jag bara och skakade på huvudet. För jag förstod knappt vad som hände. Vi är jävligt glada att han valde oss, kul att få se honom spela fotboll med barndomskompisen Max Axelsson också. Jag kan inte sluta tänka på hur lik Jung är Michael Ballack i sin spelstil. Snabb summering: Så jävla kul!


Mathias kommer att spela i tröja nummer #13 och konkurrerar om en plats på mittfältet i FC.

Varmt välkommen hem, Mathias!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB