Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Martin Leinar är klar för FC Stockholm
ons 2018-04-11 | Simon Brännström

Martin Leinar är klar för FC Stockholm! Inför säsongstarten i helgen mot Tullinge gör FC klart med en mycket spännande fotbollsspelare. Martin Leinar som kommer att bidra med en offensiv spets är spelklar och konkurrerar om en plats redan till helgen!

Leinars fotbollskarriär drog igång i Motala där han är född och uppvuxen. I moderklubben LSW flyttades han upp i A-laget redan som 14 åring. Där var en en bidragande faktor till avancemanget till division 3.

Som 18 åring blev han sedan värvad till Motala AIF i division 1, och tillbringade ett antal år innan flyttlasset gick till Borås för studier och spel i Norrby IF.

Sportchef Stefan Elfver om övergången:

Martin är en klasspelare. En offensiv kraft som kommer göra en hel del poäng i år. En riktig vinnarskalle. Att få in honom känns väldigt bra och vi har nu en väldigt bra konkurrens på de offensiva platserna i laget. Nu vill jag bara ha premiär
.

Matchen mot Tullinge är på lördag, med avspark 14:00 på Brantbrinks IP.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB