Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Tullinge - FC Stockholm
tors 2018-04-12 | Simon Brännström

Äntligen är det dags för denna vidriga med ändå härliga känslostorm. Premiär! Imorgon drar säsongen igång. FC åker ut till Brantbrinks IP, för match mot nykomlingen Tullinge. Avspark är 14:00, och FC kommer att kunna mönstra en stark trupp – trots ett visst antal avbräck.

Senaste matchen FC spelade var en triumf. Det var kvartsfinal i Stockholms Cup och motståndet var Huddinge IF. Segern skrevs till 4-1 och det såg stundtals fullständigt lysande ut. I år går vi in med samma målsättning som alltid, vi vill vinna varje match – och avancera!


Motståndare:
Tullinge är nykomlingar i division 3. De har gjort en väldigt imponerande resa i seriesystemen senaste åren. Ett ungt och sammansvetsat gäng, med många lokala och egna talanger som gått hela vägen upp till seniorspelet.
För två år sen möttes FC och Tullinge i Stockholms Cups semifinal. FC underskattade Tullinge och åkte på en tung förlust. Så imorgon finns det ingen risk för underskattning!

Senaste matchen Tullinge spelade var mot Värtan i division 4, även det i Stockholms Cup. Tullinge förlorade med 5-2.

Patrik Sandberg om premiären:

Äntligen dags för seriepremiär! Det är detta vi sett fram emot under dryga tre månaders träning med allt vad det inneburit. Sammanfattningsvis har det varit en helt okej försäsong. Vi har matchmässigt levererat bra resultat och det som känns extra skönt är att vi har hittat en trygghet i vårt spel.
Truppmässigt ser det mycket bra ut, vi har haft skador och annan frånvaro under en tid men nu har det vänt. Det är nu det bästa med fotbollen börjar, tävlingsmatcherna.
Vinnarskallarna ska fram och vi vet vad resultatet ska bli när serien är färdigspelad. FC spelar i div 2 nästa år. Vi ska ut och visa våra motståndare vilken kapacitet som vi besitter och den viktigaste nyckeln för att vi ska lyckas är att vi gör detta tillsammans.


Info:
Avspark: 14:00
Arena: Brantbrinks IP
Väder: Pollen-vänligt

Truppen:

Truppen tas ut under dagen, och presenteras imorgon.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB