Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Ängby IF
fre 2018-04-20 | Simon Brännström

Vilken jävla skitpremiär för FC. Men det var nu en helg sedan, och under veckan har förlusten mot Tullinge IF utagerats. Nu är det dags att gå vidare och ta an denna helgs utmaning. Ängby IF hemma på Stadshagens IP. Än är inte Kristinebergs IP och naturgräset redo för fotboll. Därför så blåser domaren igång matchen imorgon 17:00. En match där båda lagen behöver vinna.

Det fanns små glimtar att ta med sig från förra matchen, bland annat Johannes Grahn och lagkapten Mani Tourangs inhopp. Imorgon är båda 100% återställda och är aktuella för startelvan. Vi får även tillbaka bröderna Heradi och Charles Simba vilket känns väldigt välkommet.

Ses imorgon klockan 17:00 på Stadshagens IP.

Motståndare:
Ängby IF kommer även dem från en tung förlust mot en nykomling; Tyresö FF. Det slutade 3-0 till bortalaget och Ängby kommer till Stadshagen med både stukat självförtroende och jakt på poäng.
Förra årets möten slutade med en oavgjord och en vinst för FC.


Patrik Sandberg om premiären:

Har varit en bra vecka. Riktigt bra inställning och rätt fokus från spelarnas sida under träningarna.Förhoppningen är att vi landat i vad som brast i premiären. Nu ska vi gå ut och leverera i vår första hemmamatch.

Info:
Avspark: 17:00
Arena: Stadshagens IP
Väder: Snabba solglasögon, brottarlinne-väder.

Truppen:

Kristijan Opcack
Eddy Sjöberg

Linus Karlsson
Heradi Simba
Linus Smedjegården
Richard Cederqvist
Filip Lindmark

Mathias Jung
Jimme Engqvist
Johannes Grahn
Victor Forssell
Mani Tourang (C)
Taner Kocak
Martin Leinar
Charles JR Simba
Olle Freiman
Antanas Brusokas
Linus Hallström
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna