Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
inför Foc Farsta - FC Stockholm
fre 2018-04-27 | Simon Brännström

Proppen ur. En gammal klyscha som beskriver förra matchen mot Ängby med bravur. 6-0 som lika gärna kunde ha blivit det dubbla. Att få tillbaka spelare som Mani Tourang, Johannes Grahn, och Charles Simba gav FC en väldigt fin offensiv. Att även Heradi Simba var tillbaka gav en trygghet i defensiven. Vi saknar fortfarande en hel del spelare som fortfarande kör rehab - men truppen vi kommer kunna ha med oss imorgon känns ändå väldigt, väldigt bra.

Nästa vecka flyttar vi även in på Kristinebergs IP igen. En gräsmatta som verkligen har varit saknad i vinter.

Imorgon klockan 14:00 ställs vi mot den tuffaste utmaningen på pappret i år. En av seriefavoriterna Foc Farsta på bortaplan.


Motståndare:
Foc Farsta började serien väldigt övertygande med en 6-0 vinst hemma mot Älta IF. Omgången efter skulle de möta nykomlingarna Tyresö FF, och alla förväntade sig en enkel vinst. Istället blev det en väldigt tung förlust och stukat självförtroende när Foc Farsta krossades med 5-1 efter att fått in ett tröstmål i slutet.

FC har redan hunnit vinna mot Foc Farsta i år. Det blev en 2-0 seger i Stockholms Cup. Imorgon kommer vi att möta ett revanschsuget Farsta.

Info:
Avspark: 14:00
Arena: Farsta IP
Väder: 12 grader och lite trötta regndroppar.

Truppen:

Tas ut under dagen.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna