Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför Älta IF - FC Stockholm
fre 2018-05-25 | Simon Brännström

Imorgon spelar vi vår sjätte match för säsongen, och detta mot Älta IF. FC har nu fyra raka vinster och toppar tabellen. Älta har nästan motsatt facit och hade fyra raka förluster innan de tog sin första poäng i lokalderbyt mot Tyresö FF förra omgången.

FC har verkligen fått det mesta att stämma de senaste matcherna. Först vinsten mot Järla IF och sen även förra helgens storseger mot Syrianska Eskilstuna en match som slutade 5-1, och där Johannes Grahn var en stor matchvinnare.

Avspark imorgon är redan 13:00 i sommarvärmen, planen är Älta IP och är en liten konstgräsplan, där det ofta är svårt att få med sig poäng ifrån.

Motståndare:
Älta har alltså endast kasserat in en poäng i årets serie och måste börja vinna matcherna snarast för att inte halka efter. Älta och FC har möts flera gånger, Älta är faktiskt det lag som FC har mött flest gånger. Det seglade upp till våra antagonister när vi spelade i DIV 4 Mellersta för ett antal år sedan. Då gick Älta segrande ur duellen och knep första platsen. Nu är rollerna ombytta, och FC spelar för avancemang och Älta för överlevnad. Poängen är lika viktiga för båda lagen och morgondagen kommer att bli en tuff drabbning.Sportchef Stefan Elfver om matchen:
Stefan Elfver går in som matchcoach denna match, då både Patrik Sandberg och Pouria är bortresta.

Ska bli kul att få stå vid sidlinjen igen. Det är jobbigt att stå på läktaren och hålla inne allt man vill säga - men jag tycker det är skönt att det bara är för en match. Patrik och Pouria har verkligen fått till lagbygget i år. Jag vet dock att imorgon kan vi inte tro att det är klart, bara för att vi möter jumbon. Älta brukar alltid vara svåra att få hål på. De gillar att parkera bussen och slå långt, och Älta IP

Info:
Avspark: 13:00
Arena: Älta IP
Väder: svettigt

Truppen:

Kristijan Opcack
Simon Röse

Linus Karlsson
Martin Leinar
Max Axelsson
Filip Lindmark
taner Kocak
Linus Smedjegården
Hampus Wulff
Linus Hallström
Mårten Nordbeck
Johannes Grahn
Olle Freiman
Jimmie Engqvist
Mani Tourang (C)
Victor Forssell
Richard Cederqvist
Charles Simba

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB