Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Tränare Patrik Sandberg äter morgongröt
ons 2018-08-08 | Simon Brännström

"Jag mår som en kung. Tillbaka efter semestern. Fått äntligen börja med fotbollen igen. Det var lätt att tänka när man åt gröt. Patrik Sandberg älskade gröt. Speciellt om han fick göra den själv. Koka den på havremjölk. Lite blåbärskompott, kokosflingor och granola. Helvete vad gott tänkte han innan han slängde in en alltför rågad sked i munnen. Det var varmt, sött och knastrade. - HELVETE VAD GOTT, skrek han nu."

Patrik satt och läste intervjun med Mani Tourang. Han höll med. Känslan inför höststarten är riktigt skön. Det finns så många positiva saker att ta med oss från vårens matcher. Varenda match hade varit så väl genomförda. Gröten började ta slut, han skulle lätt ta en backning. Var så jävla gott. Under våren så hade vi varit trygga i vårt sätt att spela det måste vi ta med oss. Både i det offensiva, och även i det defensiva. Vi måste fortsätta visa tillit och respekt för alla inom laget. Med munnen full med gröt sprang tankarna vidare; och motståndarna. Självklart visa ödmjukhet till motståndarna. Annars skjuter vi oss själva.

Läget i truppen är riktigt bra. Just nu har vi alla friska och skadefria vilket gör att vi besitter en makalös konkurrenssituation. Helt sjukt faktiskt.

Härligt att Stefan lyckades göra klart med Erik Hoang också. Känns väldigt spännande och kul. Han kommer att tillföra kvalitet till vårt lag. Det är något som är säkert. Nu var snart andra skålen gröt slut, fan va fort det gick. Han kommer inte ens ihåg att han fyllde på den. Det finns nog en liten möjlighet att vi fyller på spelartruppen också. Men inte ha bråttom, bara om det känns rätt. Fönstret stänger inte förrän sista augusti.

En skål till kan han ta. Det är nyttigt med gröt. Nu drar serien snart igång. Känns riktigt skönt att få börja om med matchandet till helgen. Foc Farsta. Tuffast möjliga start. Matchen mot dem i våras hade blivit riktigt tuff. Ska vi vara helt ärliga så hade vi nog lite flyt med oss. Det kommer garanterat bli tufft på lördag. Det visste han. Det brukar alltid vara tuffa matcher mot Foc Farsta vilket det även kommer att vara till helgen.
Men vi ska fan göra allt vi kan för att fortsätta bygga på vår segersvit, tänkte Patrik och fyllde en skål till med gröt. Helvete vad gott.


FC STOCKHOLM - FOC FARSTA
Datum: 11/8
Avspark: 14:00
Arena: Kristinebergs IP

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB