Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Järla IF
fre 2018-08-24 | Simon Brännström

En tung förlust mot Foc Farsta i senaste matchen, skapade lite spänning om första platsen i tabellen. FC hade flera chanser att göra mål i matchen, men bollen ville inte in. Imorgon väntar en match mot Järla IF, med avspark 14.00.

Förra helgen var spelledig, eftersom Dalhems IF drog sig ur serien precis innan säsongsstarten. Istället har FC haft två bra träningsveckor på ett fantastiskt Kristinebergs IP.

Inför morgondagens match har vi två avstängningar i Linus Karlsson och Victor Forssell - men Linus Smedjegården är tillbaka efter fått tillökning. Stort grattis till hela nya familjen! <3

Att även Love Lidström, flest matcher i FCs historia och en fantastisk spelare och person gör årsdebut imorgon, känns fantastiskt!

MOTSTÅNDARNA
Järla ligger på en femte plats i tabellen, med 21 inspelade poäng. Nio färre än FC och man har även spelat två matcher mer. Förra matchen vann FC komfortabelt med 3-1 efter att ha dominerat under 90 minuter. Dock dröjde det en bit in i andra halvlek innan FC spräckte nollan. Järla i sin tur hade endast ett avslut på mål, vilket var en straff i matchens sista sekunder.

Imorgon kommer vi förmodligen se ett väldigt lågt Järla IF som försvarar med hela laget framför eget straffområde. Det är upp till tränarna och spelarna att lösa den uppgiften imorgon.

På hösten har Järla spelat tre matcher och endast tagit en poäng, och det mot tabelljumbon Älta IF. Senaste matchen blev en förlust mot Tyresö FF med 3-1.

TRUPPEN

Målvakter:
Kristijan Opacak
Simon Röse


Försvarare:
Jimmie Engqvist
Mårten Nordbeck
Linus Smedjegården
Olle Freiman
Richard Cederqvist
Linus Hallström

Mittfältare:
Love Lidström
Mathias Jung
Hampus Wulff
Filip Lindmark
Martin Leinar
Linus Hallström

Forwards:
Mani Tourang (C)
Johannes Grahn
Erik Hoang
Taner Kocak
Charles Simba


FC STOCKHOLM - JÄRLA IF
LÖRDAG 25 AUGUSTI, 14.00. KRISTINEBERGS IP.


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna