Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Vinst mot Järla IF - och match mot Eskilstuna Syrianska
fre 2018-08-31 | Simon Brännström

- Vad vill du åka först? Det var ungefär vid tredje korven, som Anton och Christer bestämde att de skulle fira segern på Gröna Lund om FC vann. Korvarna smällde i munnen när skinnet sprack. Lagerblad och svartpeppar dansade i svalget och det var omöjligt att bara äta en. Korv var livet tänkte Christer, och slickade i sig senapen som ramlat av korven och ringlat sig runt tummen. Tum-senap. Lite som en bonus. Ibland kunde han spilla med flit. - Vikingagungan såklart. Eller Bläckfisken, svarade han Anton. På plan hade Charles Simba ordnat en straff. Mani Tourang tog några danssteg och skickade in slutresultatet. 3-1. FC var tillbaka.

Vikingagungan fanns inte kvar. Bläckfisken hade också försvunnit. I kön till Popexpressen. Bakom några sockervadd, och ett par svanktatueringar väntade Anton Fernández Selg och Christer Ronnerberg på sin tur. Inte nervösa, men magarna kurrade. Kurrade av längtan till att få snurra. Få snurra snabbt med sin kompis.

- Du. Anton stannade upp, fast kön rörde sig framåt. Vet du Christer?
- Näe? Christer lät träskorna vila.
- Fan. Så jävla glad att ha dig som kompis.
Christer log. Log på riktig. Han la armen runt Anton. Kramade till.
- Jag med. Nu snurrar vi kompis.


Mer än så behöver man inte veta kring matchen mot Järla IF. FC vann. Tog sin tolfte seger, på fjorton matcher. Mathias Jung dundrade in en volley. Filip Lindmark sitt tredje frisparksmål under säsongen, och Linus Smedjegården var bäst. Så där bäst som bara han kan vara.

Att Love LIdström även debuterade för säsongen. Det var något som kompisarna Anton och Christer firade långt in på natten. Han var lite av en favorit.

Imorgon är det en svår match mot Eskilstuna Syrianska. På bortaplan. Avspark är 15:00 och man kan följa den live på twitter.

Spelarna som åker dit är:

TRUPPEN

Målvakter:
Kristijan Opacak
Simon Röse


Försvarare:
Linus Karlsson
Victor Forssell
Mårten Nordbeck
Linus Smedjegården
Olle Freiman
Richard Cederqvist
Linus Hallström

Mittfältare:
Jimmie Engqvist
Mathias Jung
Hampus Wulff
Filip Lindmark
Martin Leinar
Linus Hallström

Forwards:
Mani Tourang (C)
Johannes Grahn
Taner Kocak
Charles Simba

Love Lidström kan inte vara med. För han ska på bröllop. Hos en gammal FC Legend. Peter Dolk. Stort grattis från hela FC!Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 2 feb 12:00
FC Aland
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna