Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
SP3s Sponsringspris! Mathias Jung!
ons 2018-12-05 | Simon Brännström

Nu när dagenefter-effekten har lagt sig efter FC historiskt kvalat sig igenom till Division 2. Är det verkligen dags att hylla! Hylla spelare som gjort det lilla extra och vunnit pris undersäsongen.
Först ut är vårt SponsringsPris från vår huvudpartner SP3 AB - ett företag som varit med från starten och varit en stor del till FCs framgångar.


VD, Daniel Pernsköld nominerar årets vinnare följande:

"Under en alldeles för spännande säsong - som tillslut blev den bästa! Torts tuffa perioder vek aldrig den här spelaren ned sig. I match efter match överglänste han sina motståndare. Som sponsor och supporter till FC Stockholm är jag stolt att få ge priset till denna spelare! Årets Sponsorpris från SP3 går till en makalös vänsterfot och mittfältsgeneral: MATHIAS JUNG!"


Stort grattis Mathias!

Sportchef Stefan Elfver kommenterar pristagaren:
"Ett så ofantligt välförtjänt pris. Jung har varit helt jävla brutal i sitt första FC-år! Från första träningen förstod vi att han var något extra. Han har inte bara slängt iväg underbara mackor och krossar. Han har ofta gjort det viktiga och förlösande ledningsmålet i matcher. Att han även är en sjukt härlig snubbe, som förgyller omklädningsrummet gör inte saken sämre. Längtar till division 2 drar igång, så jag får se Jung glänsa även där. För det kommer han göra. Glänsa!"
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 9 feb 15:30
IFK Lidingö FK
Träningsmatch
Lidingövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
INSTAGRAM
Följ FC Stockholm på Instagram:
@fcsthlm
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Pelle Westberg, VD
SBP Bemanning AB