Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Ett magiskt år med succétränaren Patrik Sandberg!
lör 2018-12-15 | Simon Brännström

Det har varit ett magiskt år med Patrik Sandberg. Tillsammans med Pouria Farjami så lyckade han att få FC att ta klivit upp i Division 2! Något som var målsättningen - en målsättning som klarade. Dock så är det även det enda år vi får ha tillsammans, FC och Sandberg. För det civila och privata måste få komma i första hand, och det går helt enkelt inte att få ihop livspusslet.

Nu när FC kliver upp till division två, så kommer det att krävas mer tid, och kraft. Nu när Patrik Sandberg har bytt jobb, så kommer det bli omöjligt att kombinera fotbollen som gör alla rättvisa. Därför har vi kommit fram till att vi går skilda vägar.

Ett stort tack till dig Patrik för att du med dina tränarkollegor lyckades göra det vi har drömt om i tre år! Tack!

Patrik Sandbergs vill avsluta med några egna ord:

Stort tack till alla ledare, spelare och supportrar för det genomförda året. Varit väldigt roligt och givande att få vara delaktig i det resultat som vi lyckades uppnå genom ett fantastiskt genomfört kvalspel, som innebär ett till steg uppåt i seriepyramiden.

Det är alltid en utmaning att få ihop livspusslet och för att kunna få ihop det för egen del kan jag tyvärr inte fortsätta med mitt ledarskap för FC. Byter jobb privat direkt efter årsskiftet som innebär en stor utmaning vilket kommer att kräva väldigt mycket tid och engagemang som i sin tur gör att vissa saker måste prioriteras före andra.

Avslutningsvis vill jag återigen med allra största respekt och tacksamhet tacka alla människor som jag har haft äran att lära känna under detta år.
Önskar FC all lycka i framtiden.


Som sagt, stort tack för allt Patrik!

Vi är även väldigt glada att Pouria Farjami kommer stanna i föreningen och vara en del av tränarteamet även nästa år! Det känns väldigt tryggt att honom hos oss, och han är väldigt omtyckt av spelartruppen.

Vi hoppas även att kunna presentera Patriks ersättare redan i början av nästa vecka!
VI har även några andra små bomber som kommer brisera nu under härliga Silly Season - kan mycket väl bli så att det kommer köras en av Eminems största hits på repeat i omklädningsrummet framöver!Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss