Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med Love Lidström #10
ons 2019-01-02 | Simon Brännström

Det här med stormar var inget för Love Lidström. Han tyckte namnet Alfred eller vad den hette inte ens passade en storm. En storm ska heta Elias eller något annat mustigt. Kanske Love. För var det någon som var mustig så var det nog ändå han. Storm. Love Storm. Ja, det smakade fint. Nästan lika fint som snus. 2019. Åren hade verkligen spurtat på slutet, bra mycket snabbare än vad han kunde göra på sextio meter i plugget. Trots använda leder och trötta knän, så hade han ändå rätt mycket mer att ge. Minstt vå år till! Minst!

Nu var Love på väg för att göra någon intervju. Det var någon tidning som hade hört av sig. Ville få några ord från FCs mesta och bästa, hade de sagt. FCs mesta och bästa. Det om något lät bra. Nu förtiden var han inte ens bara en grym fotbollsspelare. Han basade ett skönt rockband också. 21 Bronco. Fast han visste inte riktigt varför de hette så, men jävlar vad bra de var.

Förra året så hade han lirat upp FC i tvåan. Slängt iväg några magiska crossbollar, och tittfinter. Visat smågrabbarna i omklädningsrummet hur man uppför sig och druckit kaffe med Leffe. Fan va fint det hade varit.

När Love hade lämnat intervjun kände han sig nöjd. Han hade svarat ärligt och bra.

Love hur var förra året?
- Det var helt okej. Lite kärlek och så. Hängde ganska mycket med Tomas Färnqvist. En modemogul. Sen gjorde vi nästan en världsturné med Bronco. Lirade på Nalen och grejer. Var jävligt fint. Sen spelade jag upp FC i tvåan. Så man kan väl säga att det var helt okej.


Vad tror du om 2019?

- Kommer nog bli lika grymt som 2018. Kul för Johan Mjällby att han äntligen får träna mig. Bronco lär köra några gig utomlands och jag lär hänga en del med Färnqvist. Kanske köra en Thailandresa också.

Thailandresa?

- Ja, jag och Anton. Marknaschefen brukar åka på semester till Thailand. Förra året så fick hans fästmö Victoria följa med också. Det var riktigt kul. Det var hon värd. Men det är min och Antons resa, det får man inte glömma.

Okej… Vad tror du om FC 2019 då?


- Det kommer bli riktigt bra. Vi ska bara se till att vinna lite matcher, och passa mig.


Sen orkade inte Love bli intervjudad längre. Han tyckte det var rätt trist faktiskt. Nej, han ville kolla på lite resor till Thailand istället.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
SENASTE MATCH
KOMMANDE MATCH
vs
Ons 27 mar 19:30
Newroz FC
Stockholms Cup
Stadshagens IP
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna