Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - FC Åland
fre 2019-02-01 | Simon Brännström

Första träningsmatchen för året står för dörren. Johan Mjällby och hans nya tränarteams första match! Avspark är imorgon 12:00 på ett vinterskönt Stadshagens IP! Självklart med fri entré och med förhoppningar om uppehåll från snön. FC har haft några mycket bra träningsveckor och Mjällbys lagbygge och idéer börjar redan ta form.

Truppstatus

Truppkommentarer från Sportchef Stefan Elfver:
– Vi har många provspelare och kommer att lufta många imorgon. Vi har gett vissa spelare ledigt som Mani Tourang, och Pedram Talebi. Annars ska det bli jäkligt spännande att se våra nyförvärv i Gille Oyal och Mtaka Simba. Ska även bli kul att få se hur laget tar sig an Johans sett att se på fotboll. Har en riktigt bra känsla.
Vi har tio spelare imorgon som antingen är nya eller som provspelar. Några vill jag verkligen ha i FCs tröjor redan idag, och vissa andra vill jag och tränarteamet se mer av - men de är alla aktuella att ta en plats i årets trupp. Allt är upp till de själva.


Om FC Åland
FC Åland grundades 1992 och i fjol åkte de ur Finska Division 2. Enligt deras hemsida så dras de med många skador inför i morgon, men har en stor och stark trupp och kommer kunna ställa ett bra lag på planen.

Johan Mjällby om morgondagens match:

- Det ska bli härligt att starta matcher och få en bra bild åp vad vi behöver fokusera på för att uveckla vårt spel efter jur jag vill att vi ska agera! Gruppen har en härlig karaktär och jag dras med i detta! Äntligen är fotboll roligt igen, efter två års frånvaro av glädje!

- Imorgon har vi många provspelare som ska spela matchen. Så fokus på denna match blir att se om vi klarar av att hålla en högre press i försvarsspelet och att vi har rörlighet och djupledsspel rent anfallsmässigt.Träningsmatch FC Stockholm - FC Åland
Datum: 2/2 2019
Avspark: 12:00
Arena: Stadshagen

Matchen kommer förmodligen även kunna följas genom Forza Fotboll Appen


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss