Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Jesper Jörnvik ansluter från Superettan och Örgryte IS.
mån 2019-02-04 | Simon Brännström

Jesper Jörnvik är klar för FC Stockholm! Jesper ansluter från fjolårets fyra i Superettan, Örgryte IS. Jesper som är 24 år, är en explosiv ytter som kan spela på båda kanterna, med en fantastisk fart och styrka i sitt spel.

Innan Jörnvik anslöt till Örgryte var han en av Qvidings FIF främsta spelare i Division 1 i fem år. Att han nu ansluter till FC är vi mycket glada för.

Sportchef Stefan Elfver:
"När jag fick höra om att Jesper flyttat upp till Stockholm, så ville jag se om det fanns en möjlighet att han kunde tänka sig FC i år. Efter vårt första möte så visar det att Jesper inte bara är en bra fotbollspelare på papper, utan också en jävligt härlig person. Att han sedan i den första matchen i helgen, gör 45 minuter, och två assist och ett mål. Gör det ju inte sämre. Det är en klasspelare vi har. Jag skulle inte bli förvånad om han" försvinner lika snabbt som han kom till högre divisioner. För han är jävligt bra.

Johan Mjällby håller med Stefan i sina funderingar och flikar in:
"Det är en riktigt bra spelare vi fått in. Han är explosiv. Bra att utmana sin gubbe, och en riktigt fin spelförståelse. Jesper är en poängspelare med erfarenhet från högre divisoner. Det ska bli spännande att följa honom, och ett riktigt fint tillskott till FC."

Jesper själv kommenterar beslutet om att det blev FC:
"Jag blev kontaktad av Stefan som la fram ett bra upplägg för 2019. Det var intressant och givetvis kul med en sådan meriterad och duktig tränare i Johan Mjällby. FC är ett duktigt lag med många spelare som kan, och som har spelat högre upp i systemet.
Efter första träningen så kändes det verkligen inte som om det var ett lag som var nykomlingar i division två. Utan jag tror om att klaffar så kan FC mycket väl vara ett lag som spelar i division Ett 2020. Det är proffsigt i klubben. Där alla är involverade stora som små, och att alla verkligen bryr sig.
Nu längtar jag till premiären. Stefan har nämligen lovat storpublik och bengaler."


Jesper kommer att spela i nummer 22.
Du är varmt välkommen!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 23 feb 12:00
Huddinge IF
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna