Kvalsegrarna 2018/11/03
Syrianska Eskilstuna IF – Krillan 19/5 2018
FC Stockholm – Ekerö IK 21/6 2016
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Sebastian Ludzik är klar för FC Stockholm!
tors 2019-02-07 | Simon Brännström

Sebastian Ludzik ansluter till FC Stockholm från Division 1-laget Akropolis IF! Den otroligt spelskickliga mittbacken har över 90 matcher i Division 1 trots att han endast är 24 år. Att han nu väljer att komma till FC Stockholm och vara med på vår resa känns fantastiskt stort.

Ludziks moderklubb är Rågsveds IF Som 11-åring gick han till Hammarby IF. Där debuterade Ludzik i A-laget redan 2012 i försäsongspremiären mot IK Brage. Han spelade även i par träningsmatcher under försäsongen 2013. I december året efter skrev han på ett A-lagskontrakt över säsongen 2014. Debuten i Superettan skedde 2014 mot Gais. Året efter skrev han på för Nyköping BIS i Division 1, och de senaste två åren har han varit i Akropolis.

Johan Mjällby:
Sebastian har under flera säsonger spelat i topplag i division 1. Han blir en stor tillgång med sin erfarenhet och följsamhet där vi tror han kommer växa ut och bli en stark försvarsgeneral för att leda vår defensiv! Ludzik är en lugn och trygg karaktär. Ett fantastiskt nyförvärv i vår strävan att fortsätta utvecklingsresan. Jag ser oerhörda liknelser mellan Sebastian och Victor Lindelöf. Det ska bli väldigt spännande att följa Ludzik i år

Även Sebastian Ludzik är glad över att ha kommit till FC Stockholm, och är lite förvånad över den höga kvalitén som råder på träningar och i laget.


Sebastian Ludzik:

"När jag blev kontaktad utav Eddy Sjöberg, blev intresserad direkt. Jag har hört mycket bra om FC! Sen direkt när jag kom ner på första träningen så kände jag att nivån på spelare och allt omkring klubben höll en riktigt bra nivå för att vara division två. Att det är en härlig gemenskap i truppen kände man av direkt, och jag var välkommen från första stund.
Förväntningar är att vi ska kriga om att vinna serien självklart! Truppen innehåller många duktiga spelare så div 1 nästa år är fullt möjligt!"


Sebastian kommer att spela i nummer #6. Sebastian gör sin debut imorgon i träningsmatchen mot IFK Lidingö som spelas 21:00 på Bosön.
(Flyttad från lördagen, pga ospelbar plan)

VARMT VÄLKOMMEN SEBASTIAN!

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Svealan, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 23 feb 12:00
Huddinge IF
Träningsmatch
Stadshagen
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
HUVUDSAMARBETSPARTNERS
“Att både spela i och vara en av FC:s huvudpartners är en ära och självklarhet. FC Stockholm kändes helt rätt från början och en perfekt samarbetspartner för Ellinjen.”
- Peter Dolk, VD
Ellinjen AB
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“FC och STN är två företag som är på väg framåt. Jag är stolt att vara en del av de båda, och tillsammans kommer vi verkligen kunna växa ihop. FC ligger mig varmt om hjärtat.”
- Jimmy Sundqvist, VD
STN AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna