Köp årets säsongskort för 500 kr
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
Årets hemmaställ. Puma är ny klädleverantör och Kichi Invest ny huvudpartner!
ARTIKEL
Träningsmatch mot Foc Farsta
ons 2019-02-13 | Simon Brännström

Innan värmen kommer på riktigt så håller vi till på Stadshagens IP. Det gör vi tills Kristinebergs gröna gräs är redo för oss. Idag spelar vi en träningsmatch mot Foc Farsta och vill nog ha lite revansch från förlusten i fjol med 0-1 hemma på Krillan. Det var vid den matchen som vi tappade serieledningen och fick istället kvala oss upp till division 2.

Matchen startar 19:30 och det finns inte något café eller annat tilltugg att köpa på plats, så fyll fickorna med kexchoklad och termosen med lite java.
I fredags spelade FC sin andra träningmatch för året - då mot Division 2 laget IFK Lidingö. Den matchen var FCs från start till mål, och vanns med 2-0, efter fina mål av Mathias Jung och en provspelare som vi mycket glädjande lyckats få till FC på permanent basis. En presentation av honom kommer under veckan, men det är klass rakt igenom.
I matchen stod Simon Röse i kassen och visade pondus och ett stabilt spel matchen igenom och höll sina andra nolla.

Johan Mjällby inför matchen:


Vi fortsätter att rotera mycket ikvällens match. Fortfarande tidigt in på säsongen med ett antal provspelare inblandat. Viktigt att balansera speltid till våra spelare och för matt få en bild av våra spelares egenskaper. Vi kommer fortsätta att jobba efter våra triggers; att bli vana vid ett aggressivt presspel när möjlighet ges och försöka utveckla anfallsspelet med mer rörelse! Karaktären bland spelarna är helt fantastiskt! Vilket ökar chansen att få ihop ett starkt kollektiv framöver


FC Stockholm - Foc Farsta
Avspark: 19:30
Arena: Stadshagen


Matchen kommer att uppdateras genom Forza Football, länk till matchen kommer upp på Facebook innan matchstart.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2020 i division 2 Norra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
KOMMANDE MATCH
vs
Lör 29 feb 13:30
Tyresö FF
Träningsmatch
Tyresövallen
SERIETABELL
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss