Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Några tack och farväl!
tors 2019-02-21 | Simon Brännström

Förra veckan spelade vi match mot Foc Farsta. En match som vi vann med 3-0. Ett av våra nyförvärv som kommer att presenteras senare gjorde två av målen under första halvlek, och han hade bud på tre till. Det är en ofantligt spännande spelare - förhoppningsvis en sprakande framtid för denna 19 åring. Men nu ska vi inte blicka framåt, utan rikta några tack för det som har varit och till några som tagit oss hit.

Under åtta år så har vi klivit från division 7 till division 2. Snabbare än något lag någonsin tidigare har gjort som är baserat i Stockholm.
Det här har så klart inneburit en ganska stor omsättning på spelare, och vi har haft turen och lyckan att fått ha en drös med fantastiska personer och spelare under åren.

Igår så gjorde vi klart med vårt senaste nyförvärv. Vi kommer att presentera totalt fem stycken spelare kommande veckan och det känns ofantligt kul att dessa valt att följa med på resan - men vi har även förlorat över åtta spelare från i fjol och nu har vi äntligen kunna ersätta dessa. Utöver det så har vi några tuffa skador på spelare i truppen som vi inte kan räkna med.

Först och främst vill vi rikta det största tacket man kan tacka någon. Jose Monteiro kommer inte längre vara en spelare i FC Stockholm, men han är en av de absolut bästa vi någonsin har haft och förmodligen kommer att ha. Utöver alla sina fina prestationer så har han hjälpt klubben på åtskilliga sätt och vi är evigt tacksamma till denna legend.

En annan otrolig profil som inte kommer kunna fortsätta i FC pågrund av att han inte får ihop livspusset, är Johannes Grahn. Det finns inte många, om ens någon, som kan mäta sig med Grahns högstanivå i dessa serier. Han är helt enkelt för bra. Det är otroligt tråkigt att han inte kan fortsätta men vi har all förståelse till hans beslut. Tack för allt Grahnino!

Johan Sund försökte in i det sista att få till att kunna köra vidare i FC i fjol, men efter vårsäsongen så var det omöjligt. Du är och förblir vårt Socker.

Även kämpen Victor Forssell och vår Pirlo Max Axellsson kommer försvinna från FC. Tack för allt ni har gjort.

Därutöver har även dessa spelare lämnat FC som var en del av oss 2018 som vi vill rikta ett tack till:
Martin Leinar
Antanas Brusokas
William Lejeune
Tobias Franzen
Brasse Wallefeldt


Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss