Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Träningsmatch mot Huddinge.
fre 2019-02-22 | Simon Brännström

Imorgon lördag så ska vi spela vår fjärde träningsmatch för året. Detta mot seriekonkurrenten Huddinge IF. Efter tre raka vinster och även tre hållna nollor så känns det bra i FC. Imorgon vet vi att det kommer bli en tuff match, men vi ska fokusera på vårt egna spel. Detta är även den första matchen för året då vi inte har med en enda provspelare utan alla som ska spela imorgon är numera FC-spelare!

Matchen mot Foc Farsta kommenterade Johan Mjällby följande:
"Jag är i stora drag väldigt nöjd med prestationen och naturligtvis även resultatet! Matchplanen följes på ett bra sätt och de detaljer vi ville utveckla till matchen bar frukt. Bra kombinationer och fantasi i anfallsspelet kreerade många målchanser. Vi var bättre än i föregående match att stänga möjligheter till motståndaren defensivt. Många positiva saker även om vi hade en del problem med positioner på mittfält och enkla bolltapp inledande 20 minuter"

Inför morgondagens match är Johan Mjällby på semester och matchen leds av hans två assisterande tränare: Pouria och KIa.

Pouria:
"Efter en bra träningsvecka stundar nu en tuff fight mott Huddinge som vi vet är ett duktigt lag. Vi kommer fortsätta gå runt på spelare även under säsongens fjärde match. Vi har hittills lyckats hålla nollan i alla de matcher och har som målsättning att fortsätta slipa på den biten - men även vässa till de offensiva bitarna.

Kia tillägger:
"Vi kommer som sagt att fokusera på vårt spel, både defensivt och offensivt utan att ta någon hänsyn till motståndarnas taktik. Den här matchen kommer vi inte ha lika stor trupp som tidigare matcher då vi känner att vi har tillräckligt bra koll på våra spelare nu. Vi kommer dock precis som Pouria nämner, att lufta alla spelare som är med imorgon".


Avspark är 12:00 på Stadshagens IP. Självklart så gratis det bara kan bli, och Caféet på Stadshagen är öppet från 11:00, så man kan även få käka korv och dricka någon kopp java.

Ses imorgon!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss