Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Truppen mot Ängby IF!
fre 2019-03-01 | Simon Brännström

Johan Mjällby har tagit ut en stark trupp imorgon. Vi vill inte riskera något så imorgon vilar kapten Mani Tourang efter en smäll på fotleden i förra matchen. då det är STOCKHOLMs CUP så får msn endast ha en matchtrupp på 16 spelare.

Johan Mjällbys tankar
- Vi har haft en bra träningsvecka där vi fortsatt arbetar på att utveckla vårt presspel och att vara mer kompakta ! Självklart arbetar vi kontinuerligt med anfallsspelet och positivt är att vi fortsatt skapar mycket målchanser ! Till denna match, årets första tävlingsmatch, har vi fått några fotledsskador som vi inte tar risker med ! Vi har en bred och kvalitativ trupp, så vi siktar på en bra prestation vilket kommer behövas mot Ängby för avancemang ! Trots allt fokuserar vi på vårt spel och håller vi en hög nivå hoppas jag på en fin eftermiddag !

Truppen

Målvakter:
Simon Röse
Ahmed Allo

Försvarare:
Sebastian Ludzik
Philip Gustavsson
Mårten Nordbeck
Pedram Talebi
Linus Hellström
Naramsin Akdemir

Mittfältare/Forwards
Filip Lindmark
Jesper Carlsson
Gille Oyal
Jesper Jörnvik
Joel Matikka Johansson
Mtaka Simba
Taner Kocak
Jabir Abdihakim

Avspark imorgon på Grimsta IP.
Matchen rapporteras på Forza Football.
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss