Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Inför FC Stockholm - Täby FK
fre 2019-03-08 | Simon Brännström

Förra helgen vann vi en bra match mot Ängby IF med 4-2. Där ett av bortalagets mål var en så kallad bonusstraff. Under de 90 minuter plus stopptid, vann FC med 4-1. Trots en del slarv så tar vi ändå en gedigen seger och är vidare i cupen. Nästa match kommer att spelas på tisdag mot Vallentuna BK med start 20:00 på Vallentuna IP. Men först: Täby FK

I fjol så mötte vi Täby, ett lag som vi haft en bra plusstatistik mot. Men senaste matchen blev FC överkörda och åkte på den största förlusten i lagets historia 6-1. En match ingen i FC vill uppleva igen. Så imorgon är det chans till revansch.

Johan Mjällby kommenterar morgondagens fight:
"- Nu väntar några intensiva dagar med match mot Täby imorgon lördag och cupmatch tisdag med Vallentuna som motståndare! Ett bra läge att fortsätta rotera med välbehövlig speltid till många för att vi alla ska vara redo och ha en förståelse hur laget och spelare i olika roller ska agera! Haft en del sjukdom i truppen under veckan, men som alltid visar spelare fantastisk inställning och kör på så att en gammal man som jag mår bra! Vi har pratat en del om att hitta och ta ansvar för en balans i laget och arbetat en hel del med uppspelsfas ! Fortfarande har vi en hel del tid att se till att hitta toppform till april och så här långt tycker jag det varit överlag positivt hur vi agerat efter hur jag vill att FC Sthlm ska spela"

Morgondagens trupp innehåller en årsdebutant som är väldigt kul att se. Vår allas mittback Linus Karlsson är tillbaka och redo för match. Utöver det har vi även en trio bröder Simba i spel samtidigt för första gången.

Målvakter:
Simon Röse
Ahmed Allo

Försvarare:
Linus Karlsson
Naramsin Akdemir
Philip Gustavsson
Mårten Nordbeck
Hampus Wulff
Heradi Sibma
Linus Hallström

Mittfältare/Forwards
Jabir Abdihakim
Joel Matikka
Anderas Holmberg
Filip Lindmark
Gille Oyal
Mani Tourang (C)
Mtaka Simba
Erik Hoang
Charles Simba

Avspark imorgon klockan 14:00 på Stadshagens IP.

Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss