Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
FC-kortet är här!
ons 2019-04-03 | Simon Brännström

Äntligen är FC-kortet här! FC-kortet ger dig självklart fritt inträde på samtliga hemmamatcher under 2019. Du kommer även få fina erbjudanden, inbjudningar och andra härliga ting från våra samarbetspartners.

Intäkterna från kortet går oavkortat till att bekosta FCs dagliga verksamhet, men även för att kunna fortsätta utveckla vår merchandise för att kunna erbjuda er ett ännu större utbud av FC-prylar. Hjälp FC och hjälp dig själv – FC KORTET ÄR HÄR!

Finns att köpa för 500 kr hos Hugo Stockholm (Sankt Eriksgatan 39) och i samband med våra hemmamatcher. På Hugo finns även FC-tshirt att köpa för 150 kr.

Nu på lördag är det premiär i division 2! Avspark är 17:00 på Stadshagens IP.
Inträde 50kr - eller säsongskort!
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss