Kvalsegrarna 2018/11/03
FC Stockholm – IFK Haninge 2 – 1
0-3 till FC borta mot Älta och ny serieledare
FC Stockholm Internazionale. Stockholm 2016
Klassiskt tifo på Kristinebergs IP i hemmapremiären mot Gröndals IK 2013-05-17
ARTIKEL
Intervju med FC-legendaren Andreas Karlsson
tors 2019-04-04 | Simon Brännström

När Andreas Karlsson kom till FC Stockholm 2015 så presenterades han så här: ..När han nu väljer att komma till FC känns det så fantastiskt bra. Detta är en spelare som på egen hand kan vinna matcher till FC trots att han är en försvarare. Han har ett extremt bra huvudspel och hans högerfot håller världsklass.
Anderas är en extrem tillgång med hans fysik och vinnarmentalitet.
Då han är så pass mångsidig i sitt spel kan han i stort sett spela på alla försvarspositioner och på den defensiva mittfältsplatsen - och oj vad rätt vi hade i den beskrivningen!

Under tre år spelade han 52 matcher, stod för åtta mål och tog sju hårda gula kort.
På grund av en knäskada lade han av förra året - men vi hoppas alltid att han ska komma tillbaka!Vad gör du idag, Andreas?
- Idag spelar jag innebandy en gång i veckan annars konsumeras det mest fotboll på TV.


Hur kom det sig att du hamnade i FC?
- Stefan (sporchef) blev förälskad i mina glidtacklingar när han såg mig i Huddinge, sen har han tjatat å tjatat. Till slut orkade jag inte mer så för att slippa fler sms nattetid så skrev jag på.

Bästa fotbollsminne från din tid i klubben?

- Bästa fotbollsminne är varje gång jag slog Farre och José på vinnarspel, vilket va rätt ofta..

Hur tror det går för FC denna säsong?

- Jag tror FC kan göra en bra säsong, gäller att få med sig poängen i början och sedan kommer spelet komma ju längre säsongen fortlöper. Övre halvan är realistiskt men ska man surfa vidare på FC-vågen så är ju uppflyttning målbilden #fcmoteuropa


Hur slutar premiären mot AFK Linköping tror du?

- 2-1 till FC, Mani Tourang avgör.


Gör som legenden och kom och titta på matchen nu på lördag, 17:00 på Stadshagen!


FC
Välkommen till
FC Stockholms officiella webbsida

FC Stockholm grundades 2010 och spelar säsongen 2019 i division 2 Södra Svealand, något ett lag från Stockholm aldrig lyckats göra lika fort. Vi har även rekordet i matcher i rad utan förlust i Sverige (55). Kristinebergs IP är vår hemmaplan, och vi är det enda laget innan för tullarna som spelar på naturgräs. Vi strävar alltid för att vinna - hur svår uppgiften än är.

FC Stockholm - mot Europa!
MATCHER
FACEBOOK
TWITTER
Följ FC:s matcher live och ta del av
de senaste nyheterna via Twitter:
@fcstockholm
GULDPARTNERS
“Att få hjälpa till med min expertis inom sport har alltid varit en dröm. Utöver det känner jag att mitt varumärke går hand i hand med vad FC är och står för.”
- Daniel Pernsköld, VD
SP3 AB
“Att fått vara med från början på denna resa, hjälpa till och stöjda FC! Se mathcer och få visualiseras tillsammans kändes som en självklart. Tillsammans blir vi vinnare!”
- Johan Eriksson, VD
08-Plattsättarna
“Den sportsliga framgången och familjära atmosfären som tycks finnas kring klubben tilltalade oss mycket! Vi känner att det är något som matchar Coolbets verksamhet väl!”
- Robin Karlsson
Coolbet
“På ett tidigt stadie fann vi bra och roliga sätt att skapa/utveckla varandras varumärken samt affärer! Tillsammans hittade vi en punkt som passade oss väldigt bra och på en rolig nivå för en lång relation tillsammans.”
- Josef Elias
Happy Boss